Nuori nainen unimaski otsallaan halaa tyynyä.

Kiinnostaako uniapnea ja unitutkimukset? Kuuntele podcastit ja ilmoittaudu avoimen AMK:n opintojaksolle

Uniapnea tarkoittaa unenaikaisia hengityskatkoksia, jolloin hengitys estyy nukkuessa hetkeksi ylähengitysteiden ahtauden vuoksi. Uniapnea on hoitamattomana vakava terveysriski. Yöpolygrafia on ratkaisu uniapnean diagnosointiin.

Savonian avoimen ammattikorkeakoulun Eduplan Ellan ensi syksyn tarjonnassa on kahden opintopisteen laajuinen Uniapnea ja yöpolygrafiatutkimus –opintojakso.

Opintojakso sisältää keskeisimmät asiat uniapneasta ja yöpolygrafiatutkimuksesta ja se sopii kaikille aiheesta kiinnostuneille. Opit muun muassa uniapneasta ja sen syistä, perusteita yöpolygrafiatutkimuksesta sekä yleiskatsauksen muistakin unitutkimuksista. Tällä täysin verkko-opintoina suoritettavalla opintojaksolla on otettu huomioon verkkopalveluiden tekninen ja sisällöllinen saavutettavuus, jolla varmistetaan jokaiselle opiskelijalle tasa-arvoinen mahdollisuus opintojensa edistämiseen.

Kiinnostavat unitutkimuksen podcastit johdattavat opintojaksoon

Opintojakson sisällöt koostuvat videoista, podcasteista ja kirjallisesta materiaalista, joten oppia voi niin lukemalla, näkemällä kuin kuulemallakin. Jokaisen osion jälkeen voit testata osaamistasi. Testien lisäksi opintojaksolta löytyy myös keskustelualue ja lopuksi tentti sekä itsearviointi. Nonstop-opinnot ovat opiskelijoille joustavia, ja voit opiskella omaan tahtiin aina silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Edistymistä seuraava seurantapalkki motivoi oppijaa opinnoissaan.

Tässä linkit unitutkimusten podcasteihin, jotka kuuluvat kurssin sisältöihin. https://www.savonia.fi/savonia-stage/podcast/podcast-unitutkimuksista/ ja https://www.savonia.fi/savonia-stage/podcast/podcast-unitutkimuksista-osa-2/

Käy kuuntelemassa ja klikkaa itsesi verkko-opintoihin, ilmoittautuminen alkaa 1.8.2024!