MusiTa-harjoituskoulu

#savoniamusiikki

MusiTa-harjoituskoulu

Savonia-ammattikorkeakoulussa opiskelevat musiikkipedagogit tekevät opetusharjoitttelun MusiTa-harjoituskoulussa. Harjoituskoulussa opiskelijat opettavat eri ikäisiä ja tasoisia musiikin harrastajia. Ohjaavina opettajina ovat ammattikorkeakoulun opettajat.

Kuka tahansa voi hakea oppilaaksi MusiTa-harjoituskouluun! Harjoitusoppilaana voi opiskella eri instrumentteja, kuten laulu, piano, viulu, klarinetti, huilu, sähkökitara, sähköbasso, rummut ja saksofoni. Instrumenttitarjonta vaihtelee vuosittain. Opetusta tarjotaan sekä klassisessa että rytmimusiikissa.

Opetuksen määrä ja lukukausimaksu lukuvuodelle 2020-2021 vahvistetaan keväällä 2021. Opetusharjoittelua ohjaava opettaja seuraa opetusharjoittelijan työskentelyä osalla opetuskerroista. Ohjaustunneille voi osallistua myös muita opetusharjoittelun tekijöitä. (Kevään 2021 lukukausimaksu on 180,00 EUR).

Seuraava haku MusiTa-harjoituskouluun alkaa toukokuussa 2021. Harjoituskouluun haetaan täyttämällä hakulomake, joka toimii samalla hakijan henkilötietolomakkeena.

Opetus pyritään aloittamaan syyskuun loppuun mennessä.Osassa instrumentteja järjestetään valintakokeet syyskuun aikana.

Lisätiedot: terhi.rissanen@savonia.fi tai 044 7855 835

Tasosuoritus MusiTa-harjoituskoulussa
Mahdolliset tasosuoritukset sisältyvät lukukausimaksuun. Jos suoritat tasosuorituksen osana MusiTa -harjoituskoulua, täytä ilmoittautumiskaavake tasosuoritusta varten.

Linkki tasosuoritukseen ilmoittautumiseen.