MusiTa-harjoituskoulu

#savoniamusiikki

MusiTa-harjoituskoulu

Savonia-ammattikorkeakoulussa opiskelevat musiikkipedagogit tekevät opetusharjoitttelun MusiTa-harjoituskoulussa. Harjoituskoulussa opiskelijat opettavat eri ikäisiä ja tasoisia musiikin harrastajia. Ohjaavina opettajina ovat ammattikorkeakoulun opettajat.

Kuka tahansa voi hakea oppilaaksi MusiTa-harjoituskouluun! Harjoitusoppilaana voi opiskella eri instrumentteja, kuten laulu, piano, viulu, klarinetti, huilu, sähkökitara, sähköbasso, rummut ja saksofoni. Instrumenttitarjonta vaihtelee vuosittain. Opetusta tarjotaan sekä klassisessa että rytmimusiikissa.

Opetusharjoittelua ohjaava opettaja seuraa opetusharjoittelijan työskentelyä osalla opetuskerroista. Ohjaustunneille voi osallistua myös muita opetusharjoittelun tekijöitä. Lukuvuoden 2021-2022 lukuvuosimaksu on 360,00 EUR.

Syksyn 2021 haku harjoituskouluun on käynnissä 15.8.2021 saakka. Harjoituskouluun haetaan täyttämällä hakulomake, joka toimii samalla hakijan henkilötietolomakkeena.

Linkki hakulomakkeelle

Opetus pyritään aloittamaan syyskuun loppuun mennessä. Osassa instrumentteja järjestetään valintakokeet syyskuun aikana.

Lisätiedot: terhi.rissanen@savonia.fi tai 044 7855 835

Tasosuoritus MusiTa-harjoituskoulussa
Mahdolliset tasosuoritukset sisältyvät lukukausimaksuun. Jos suoritat tasosuorituksen osana MusiTa -harjoituskoulua, täytä ilmoittautumiskaavake tasosuoritusta varten.

Linkki tasosuoritukseen ilmoittautumiseen.

Voulisti soittaa instrumenttiaan.