MusiTa-harjoituskoulu

#savoniamusiikki

MusiTa-harjoituskoulu tarjoaa opetusta kaikenikäisille musiikin harrastajille. Tule mukaan soittamaan ja laulamaan!

Kuka tahansa voi hakea oppilaaksi MusiTa-harjoituskouluun! Harjoituskoulu tarjoaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin tilaisuuden opiskella eri instrumentteja. Harjoituskoulun opettajina toimivat Savonia-ammattikorkeakoulun musiikkipedagogiopiskelijat ohjaavan opettajansa / lehtorinsa johdolla.

Solistista opetusta tarjotaan sekä klassisen musiikin että rytmimusiikin instrumenteissa. Lukuvuodeksi 2022-23 on mahdollista hakea seuraaviin soittimiin: harmonikka, huilu, kitara, klarinetti, kontrabasso, laulu, lyömäsoittimet, oboe, piano, rummut, saksofoni, sello, sähköbasso, sähkökitara, urut ja viulu. Lisäksi voit ilmoittautua mukaan musiikin ryhmäopetukseen, kuten bänditoimintaan tai kamarimusiikki- ja lauluyhtyeisiin.

Harjoitusoppilaaksi haetaan 25.4.-21.8.2022 täyttämällä hakuaikana oheinen lomake, joka toimii samalla henkilötietolomakkeena. Oppilaiksi voivat hakea sekä vasta-alkajat että aiemmin soittoa / laulua harrastaneet. Osassa instrumentteja järjestetään valintakoe. Oppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole. Oppilaat valitaan lukuvuodeksi kerrallaan ja valituille ilmoitetaan oppilaspaikasta syyskuun aikana. MusiTa-harjoituskoulun oppitunnit alkavat syyskuun loppuun mennessä.

Harjoitusoppilas saa lukuvuoden aikana opetusta 25 viikon ajan. Oppitunnin pituus vaihtelee 30-60 min. riippuen siitä, mitä opetusharjoittelua opiskelija tekee. Ohjaava opettaja seuraa opetusharjoittelijan työskentelyä osalla opetuskerroista. Ohjaustunneille voi osallistua myös muita opetusharjoittelun tekijöitä.

Lukuvuoden 2022-2023 lukukausimaksu on 360 euroa (laskutus kahdessa erässä).

Linkki hakulomakkeelle avautuu 25.4.2022.

MusiTa-harjoituskoulu 2022-2023 (savonia.fi)

Lisätiedot: Marjo Suhonen, marjo.suhonen@savonia.fi

Tasosuoritus MusiTa-harjoituskoulussa
Mahdolliset tasosuoritukset sisältyvät lukukausimaksuun. Jos suoritat tasosuorituksen osana MusiTa -harjoituskoulua, pyydä ohjeita ohjaavalta opettajalta.

Voulisti soittaa instrumenttiaan.