Opiskelijat istuvat kahvilla.

Restonomi (AMK), monimuotototeutus

Monta mahdollisuutta!

Restonomin monimuotototeutuksen seuraava mahdollinen alkamisajankohta ei ole tiedossa. Restonomikoulutus alkaa päivätoteutuksena syksyllä 2023. Monimuotototeutuksesta kiinnostuneen kannattaa tutustua myös Savonian tradenomin sekä Wellness-tradenomin monimuotototeutuksiin, joiden seuraavat toteutukset alkavat syksyllä 2023. Liiketalouden alan monimuotokoulutuksissa opiskelee useiden toimialojen osaajia ja ne soveltuvat hyvin myös matkailu- ja ravitsemisalan osaajille.Seuraava hakuaika ei tiedossa

Hakuaika

Hakeminen

Koulutuksen seuraava hakuaika ei ole tiedossa.

Lisätietoja yhteishausta ja hakemisesta löydät Hakeminen-sivulta.

Kysyttävää hakemisesta? Ota yhteyttä

hakijapalvelut@savonia.fi
Puh. 044 785 7002

Kysyttävää koulutuksesta? Ota yhteyttä

Jari Linden
jari.linden@savonia.fi
Puh: 044 785 6927


Kehitetään uutta yhdessä.

Mari Harmoisen tarina

"Kurssikavereilta sain aina tsemppiä ja syntyi ihania ystävyyssuhteita sekä verkostoja tulevaisuuteen. Savonian opettajat olivat kannustavia ja myös ymmärtäväisiä monimuoto-opiskelijoiden työn ja opiskeluaikataulujen yhteensovittamisen suhteen."

Nuoria ravintolapöydän ääressä.

Opiskelu matkailu- ja ravitsemisalalla

Matkailu- ja ravitsemisalan opetus tapahtuu Kuopiossa, Microkadun kampuksella. Kampukselle sijoittuvat opetuskeittiö aputiloineen, tuotekehitystilat, perusopetusluokat, kielistudio ja opiskelijoiden omatoimisen työn tilat. Pääset tekemään oikeita töitä osana opintojasi joka vuosi.

Kaksi miestä tietokoneen ääressä.

Vuoden 2022 opetussuunnitelma

Koulutuksen laajuus on 210 opintopistettä ja opiskeluaika noin 3,5 vuotta. Voit tutustua koulutukseen syksyllä 2022 alkaneen restonomin (AMK) monimuotototeutuksen opetussuunnitelman avulla. Koulutuksen sisältö saattaa muuttua seuraavaan hakuun.


Uramahdollisuudet

Restonomit työllistyvät monenlaisiin työtehtäviin. Restonomin tutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä monipuolisesti matkailu- ja ravitsemisalan sekä palveluliiketoiminnan esimies- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

Restonomiopinnot antavat sinulle hyvän pohjan myös yrittäjänä toimimiseen. Työpaikkanasi voi olla myös muut erilaiset palvelualan yritykset ja organisaatiot.