Opetussuunnitelmat

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Savonian valintakurssit
Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

SS22KM Sosionomin tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)

Opintojaksokuvaus

Koodi4 SSJKT
NimiJärjestö- ja kansalaistoiminnan työelämäjakso
Nimi englanniksiProject
Laajuus5 op
OsaamistavoitteetOpiskelija tuntee järjestö- ja kansalaistoimintaa ja ymmärtää sen yhteiskunnallisen merkityksen. Opiskelija suunnittelee ja toteuttaa harjoittelunsa oman ammatillisen kiinnostuksensa mukaisesti. Opiskelija edistää toiminnallaan oikeudenmukaisuutta, ihmisoikeuksia, yhdenvertaisuutta ja kestävää kehitystä. Opiskelija osaa - analysoida asiakasryhmän erityistarpeita ja vahvistaa asiakkaiden osallisuutta yhteisöissä ja arjen toimintaympäristöissä.
Keskeiset sisällötOpiskelija tuntee vapaaehtoistoiminnan merkityksen, periaatteet ja käytännöt. Harjoittelu suoritetaan opintojen aikana opiskelijan esittämän suunnitelman mukaisesti. Harjoittelu voi liittyä esimerkiksi kansalaistoimintaan tai vapaaehtois- ja tukihenkilötoimintaan. Harjoittelun laajuus on 5 op. Mikä tarkoittaa opiskelijan työtä 135h, josta 35 h suunnitteluun ja raportointiin ja 100h työelämäläheisen harjoittelun toteuttamiseen. Opiskelija osallistuu vapaaehtois- ja kansalaistoimintaan ja siihen liittyvään koulutukseen ja toimii sen jälkeen harjoittelussa suunnitelman mukaisesti. Ohjaava opettaja hyväksyy paikan soveltuvuuden ja sopimuksen.
SuoritustavatTyöelämäläheinen harjoittelu 100h, Harjoittelusopimus, tuntikirjanpito, oppimispäiväkirjan pohjalta kirjoitettu blogiteksti tutkinto-ohjelman ja/tai työnantajan blogissa.
ArviointiasteikkoHyväksytty (S) - 0
Materiaali
Edeltävät opinnot
Muuta huomioitavaa
YhteyshenkilöKukkonen Kristiina
Savolainen Katri

<< Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.