Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
DA21SP Muotoilun tutkinto-ohjelma
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 DAPS300 |
Nimi | Hotelli- ja ravintolapalveluiden muotoilu |
Nimi englanniksi | Hospitality Design |
Laajuus | 10 op |
Vieraskielinen osuus | 2 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija osaa suunnitella asiakaslähtöisen matkailu-, hotelli- ja ravintolapalvelun. Opiskelija osaa tunnistaa olemassa olevien palveluiden muutostarpeet ja kehittää uusia palveluita palvelumuotoilun menetelmin. |
Keskeiset sisällöt | Asiakaslähtöinen uusien palveluiden muotoiluprojekti. Tiedonhankinta ja erilaisiin matkailu-, hotelli- ja ravintolapalveluiden konteksteihin perehtyminen. Uuden palvelun konseptointi ja prototypointi. |
Suoritustavat | Opiskelija organisoi ja tekee matkailu-, hotelli- tai ravintolapalveluiden suunnitteluprojektin. Ryhmäopetukseen osallistuminen, harjoitustehtävien tekeminen ja kirjallisuuteen tutustuminen. |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | STICKDORN, M. ja SCHNEIDER, J. (ed.) 2010. This is Service Design Thinking. Basics – Tools – Cases. |
Edeltävät opinnot | Muotoilun perusopinnot |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Sirviö Timo |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.