Opetussuunnitelmat

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Savonian valintakurssit
Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

DA21SP Muotoilun tutkinto-ohjelma

Opintojaksokuvaus

Koodi4 DAPS300
NimiHotelli- ja ravintolapalveluiden muotoilu
Nimi englanniksiHospitality Design
Laajuus10 op
Vieraskielinen osuus2 op
OsaamistavoitteetOpiskelija osaa suunnitella asiakaslähtöisen matkailu-, hotelli- ja ravintolapalvelun. Opiskelija osaa tunnistaa olemassa olevien palveluiden muutostarpeet ja kehittää uusia palveluita palvelumuotoilun menetelmin.
Keskeiset sisällötAsiakaslähtöinen uusien palveluiden muotoiluprojekti.
Tiedonhankinta ja erilaisiin matkailu-, hotelli- ja ravintolapalveluiden konteksteihin perehtyminen.
Uuden palvelun konseptointi ja prototypointi.
SuoritustavatOpiskelija organisoi ja tekee matkailu-, hotelli- tai ravintolapalveluiden suunnitteluprojektin.
Ryhmäopetukseen osallistuminen, harjoitustehtävien tekeminen ja kirjallisuuteen tutustuminen.
Arviointiasteikko0 - 5
MateriaaliSTICKDORN, M. ja SCHNEIDER, J. (ed.) 2010. This is Service Design Thinking. Basics – Tools – Cases.
Edeltävät opinnotMuotoilun perusopinnot
Muuta huomioitavaa
YhteyshenkilöSirviö Timo

<< Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.