Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM21SP Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 MMV9410 |
Nimi | Tehokkaat palveluympäristöt |
Nimi englanniksi | Efficient Service Spaces |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija osaa tarkastella ja arvioida toimivia palveluympäristöjä. Hän tuntee niiden suunnittelun periaatteet ja osaa hyödyntää nykyteknologiaa ja menetelmiä. Hän ymmärtää myös kannattavuuden ja vastuullisuuden merkityksen palvelu- ja toimintaympäristön suunnittelussa. Opiskelija osaa hyödyntää moniammatillista suunnittelua ja verkostoja toimintaympäristössä. Opiskelija ymmärtää matkailu- ja ravitsemisalan nykyisiä sekä tulevaisuuden innovatiivisia palveluympäristöjä. |
Keskeiset sisällöt | Opintojakson keskeinen sisältö on - tila- ja toimintasuunnittelu - palvelumuotoilu ja -konseptit suunnittelun pohjana - kannattavuus ja vastuullisuus - moniammatillinen yhteistyö. |
Suoritustavat | Aktiivinen osallistuminen opetukseen, yksilö- ja ryhmätehtävät, verkkotehtävät |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana. |
Edeltävät opinnot | |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Vehviläinen Merja Nevalainen Heikki |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.