Opinto-opas

Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Savonian valintakurssit

Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.

Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

MM21SP Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma

Opintojaksokuvaus

Koodi4 MMA1100
NimiIdeasta palveluksi
Nimi englanniksiFrom Idea to Service Product
Laajuus5 op
OsaamistavoitteetOpiskelija ymmärtää hyvin suunnitellun palvelutuotteen merkityksen liiketoiminnalle ja osaa kuvata ja osittain soveltaa palvelutuotteen kehittämisprosessia.

Hän tunnistaa matkailu- ja ravitsemisalan yrityksen tunnuslukujen merkityksen palvelujen kehittämisessä, tuotteistamisessa ja toiminnan ohjaamisessa.

Opiskelija hallitsee projektitoiminnan peruskäsitteet ja tunnistaa sen erityispiirteet.
Keskeiset sisällöt- tutustuminen palvelutuotteeseen ja sen kehittämiseen
- tutustuminen palvelutuotteen tunnuslukuihin ja markkinointiin
- projektitoiminnan perusteet
SuoritustavatAktiivinen osallistuminen opetukseen, yksilö- ja ryhmätehtävät, verkkotehtävät.
Arviointiasteikko0 - 5
MateriaaliTONDER, Mika 2013. Ideasta kaupalliseksi palveluksi. Helsinki: Restamark Oy.
Muu materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana.
Edeltävät opinnot- Ei vaadittavia edeltäviä opintoja
Muuta huomioitavaa
YhteyshenkilöLaakso Petra
Verhelä Pauli

<< Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.