Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM21SP Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 MMA1100 |
Nimi | Ideasta palveluksi |
Nimi englanniksi | From Idea to Service Product |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija ymmärtää hyvin suunnitellun palvelutuotteen merkityksen liiketoiminnalle ja osaa kuvata ja osittain soveltaa palvelutuotteen kehittämisprosessia. Hän tunnistaa matkailu- ja ravitsemisalan yrityksen tunnuslukujen merkityksen palvelujen kehittämisessä, tuotteistamisessa ja toiminnan ohjaamisessa. Opiskelija hallitsee projektitoiminnan peruskäsitteet ja tunnistaa sen erityispiirteet. |
Keskeiset sisällöt | - tutustuminen palvelutuotteeseen ja sen kehittämiseen - tutustuminen palvelutuotteen tunnuslukuihin ja markkinointiin - projektitoiminnan perusteet |
Suoritustavat | Aktiivinen osallistuminen opetukseen, yksilö- ja ryhmätehtävät, verkkotehtävät. |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | TONDER, Mika 2013. Ideasta kaupalliseksi palveluksi. Helsinki: Restamark Oy. Muu materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana. |
Edeltävät opinnot | - Ei vaadittavia edeltäviä opintoja |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Laakso Petra Verhelä Pauli |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.