Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM21SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Opetussuunnitelman vastuuhenkilö: Jari Lindén
Koulutuksen lähtökohdat
Restonomin tutkinto-ohjelma johtaa matkailu- ja ravitsemisalan ammattikorkeakoulututkintoon, tutkintonimike on restonomi (AMK). Opintojen laajuus on 210 opintopistettä ja kesto 3,5 vuotta. Tutkinnon tuottama osaaminen vastaa Euroopan unionin alueella yhteisesti määriteltyä korkeakoulutasoa, mikä mahdollistaa työvoiman ja asiantuntijoiden liikkumisen.
Valmistuva restonomi on vastuullinen ja kansainvälinen moniosaaja, joka tuntee asiakkaiden tarpeet ja toiveet ja osaa kehittää kokonaisvaltaisia palvelukokemuksia. Hän on yrittäjä- ja markkinointihenkinen tuloksentekijä, joka innostuu uusista haasteista muuttuvissa toimintaympäristöissä. Restonomille on rakentunut kattava yhteistyöverkosto opintojen aikana.
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.