Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM21SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 MMH9030 |
Nimi | Ammatillinen harjoittelu 3 |
Nimi englanniksi | Professional Internship 3 |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija laajentaa ja syventää työelämän tuntemustaan matkailu-, ravitsemis- ja vapaa-ajan palvelujen erilaisissa työympäristöissä kotimaassa tai ulkomailla. Hän osaa toimia asiantuntevasti vastuullisissa ja monipuolista osaamista edellyttävissä tehtävissä. Opiskelija osaa luoda henkilökohtaisia työelämäyhteyksiä ja toimia verkostoissa ja projekteissa. Opiskelija ymmärtää kehittävän otteen merkityksen työn tekemisessä ja osaa etsiä asiakaslähtöisiä, kestäviä, eettisiä ja taloudellisesti kannattavia ratkaisuja. Opiskelija osaa toimia työelämän viestintä- ja vuorovaikutustilanteissa, monikulttuurisessa työyhteisössä ja osaa tehdä arvioita erilaisista vaihtoehdoista oman uravalintansa kannalta. |
Keskeiset sisällöt | Opintojakson keskeinen sisältö on - harjoittelu 530 tuntia ja sen dokumentointi ja raportointi ohjeiden mukaan - harjoittelusopimuksen tekeminen - harjoittelupäiväkirjan pitäminen harjoittelun aikana - raportointi: harjoitteluraportti liitteineen palautetaan ohjaavalle opettajalle 30 päivän kuluessa harjoittelun päätyttyä - harjoittelupaikan ja -kokemusten esittely harjoitteluseminaarissa. |
Suoritustavat | Harjoittelupaikan aktiivinen hakeminen ja harjoittelusta sopiminen, harjoittelun suorittaminen ja raportointi. |
Arviointiasteikko | Hyväksytty (S) - 0 |
Materiaali | |
Edeltävät opinnot | |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Korhonen Jorma Vartiainen Mari |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.