Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
MM22SM Matkailu- ja ravitsemisalan tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 MMVM1260 |
Nimi | Elämystuotanto |
Nimi englanniksi | Experience Production |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija ymmärtaa elämyksellisyyden merkityksen palvelujen ja hyödykkeiden kulutuksessa ja tuotannossa. Hän osaa käyttää elämyksen elementtejä palvelutuotteissa ja vahvistaa näin asiakaskokemusta. Opiskelija hyödyntää paikallisia ja alueellisia elämysresursseja palvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä. Hän toimii vastuullisesti verkostoituen palvelujen tarjoajien kanssa. Opiskelija osaa soveltaa taitojaan asiakkaiden kohtaamisessa. |
Keskeiset sisällöt | - elämystalous, elämysmarkkinat ja elämysyhteiskunta ja niiden vaikutus kuluttajakäyttäytymisessä - hyvinvointipalvelut elämysten lähteinä - elämystuotannon työkalujen ja mallien soveltaminen käytännön palvelutuotannossa - asiakkaiden ohjaaminen elämykseen |
Suoritustavat | Aktiivinen osallistuminen lähi- ja verkko-opetukseen, käytännön caset, yksilö- ja ryhmätyötehtävät. Monimuotototeutus |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | Materiaali ilmoitetaan opintojakson aikana |
Edeltävät opinnot | Matkailu- ja majoituspalvelujen perusteet |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Verhelä Pauli Korhonen Jorma |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.