Opetussuunnitelmat

#savoniaAMK

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

VALINNAISET21 Valinnaiset opinnot / Optional Courses, academic year 2021-2022

Course Description

Code4 LAF032
NameFood Chain Challenges
Credits5 cr
Credits in Foreign Language5 cr
ObjectivesThe course focuses on food chain development in multidisciplinary environment. Student is able to plan and realize problem based development task or project in multidisciplinary and international group. Student is familiar with quality management in the whole food chain and knows basics on labeling and traceability in the food chain. The student recognises the cultural and social background risk factors of food chain.
ContentQuality management in the food chain. Labeling of food products. Traceability in the food chain. Food chain development case: a topic chosen from food chain subareas such as primary and/or secondary production and/or consumer markets. Underlying values and social phenomena influencing in the food chain. Human security.
RequirementsIndividual tasks, case
Grading Scale0 - 5
Course materialAddressed in the beginning of the course
Prerequisites
Other considerations
ContactKomulainen Johanna
Hoxha-Jahja Ardita

<< Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.