Opetussuunnitelmat

#SavoniaAMK

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Savonian valintakurssit
Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

SAVMONI Savonian monialainen opintotarjonta

Opintojaksokuvaus

Koodi4 LAF01
NimiVastuullinen elintarviketuotanto
Nimi englanniksiResponsible Foodstuff Production
Laajuus5 op
OsaamistavoitteetOpiskelija osaa nimetä elintarvikeketjun vastuullisuuden muodot, velvoitteet ja tavoitteet. Hän tunnistaa tuotanto- ja tuotehygieeniset sekä ympäristöä säästävät toimintatavat ja laatuketju-toimintamallin. Hän osaa tunnistaa ja minimoida riskejä. Hän osaa vastuullisen viestinnän periaatteet ja osaa myös soveltaa niitä.
Keskeiset sisällötElintarvikeketjun vastuullisuus. Ympäristövastuu ammattityössä. Kestävät hankinnat. Tuotanto- ja tuotehygienian perusteet. Elintarviketuotannon turvallisuusjärjestelmät. Ketjuinformaatio ja jäljitettävyys. Vastuullinen viestintä ja ympäristömaineen rakentaminen yrityksessä. Tuotevalvonta.
SuoritustavatRyhmätyöt, harjoitustyöt ja seminaariesitykset.
Arviointiasteikko0 - 5
MateriaaliLuennoilla osoitettu materiaali ja opintojakson Moodle -ympäristössä jaettava materiaali
Edeltävät opinnotEdeltäviä opintoja ei tarvita.
Muuta huomioitavaa
YhteyshenkilöKämäräinen Hilkka
Vartiainen Mari

<< Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.