Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
SAVMONI Savonian monialainen opintotarjonta
Opintojaksokuvaus
Koodi | 4 LAF01 |
Nimi | Vastuullinen elintarviketuotanto |
Nimi englanniksi | Responsible Foodstuff Production |
Laajuus | 5 op |
Osaamistavoitteet | Opiskelija osaa nimetä elintarvikeketjun vastuullisuuden muodot, velvoitteet ja tavoitteet. Hän tunnistaa tuotanto- ja tuotehygieeniset sekä ympäristöä säästävät toimintatavat ja laatuketju-toimintamallin. Hän osaa tunnistaa ja minimoida riskejä. Hän osaa vastuullisen viestinnän periaatteet ja osaa myös soveltaa niitä. |
Keskeiset sisällöt | Elintarvikeketjun vastuullisuus. Ympäristövastuu ammattityössä. Kestävät hankinnat. Tuotanto- ja tuotehygienian perusteet. Elintarviketuotannon turvallisuusjärjestelmät. Ketjuinformaatio ja jäljitettävyys. Vastuullinen viestintä ja ympäristömaineen rakentaminen yrityksessä. Tuotevalvonta. |
Suoritustavat | Ryhmätyöt, harjoitustyöt ja seminaariesitykset. |
Arviointiasteikko | 0 - 5 |
Materiaali | Luennoilla osoitettu materiaali ja opintojakson Moodle -ympäristössä jaettava materiaali |
Edeltävät opinnot | Edeltäviä opintoja ei tarvita. |
Muuta huomioitavaa | |
Yhteyshenkilö | Kämäräinen Hilkka Vartiainen Mari |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.