Opinto-opas

Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Savonian valintakurssit

Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.

Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

SAVMONI Savonian monialainen opintotarjonta

Opintojaksokuvaus

Koodi4 LAF02
NimiElintarvikeketjun turvalliset tuotantoprosessit
Nimi englanniksiSafe Production Processes in Food Chain
Laajuus5 op
OsaamistavoitteetOpiskelija nimeää elintarviketuotannon toimintajärjestelmien periaatteet ja osaa määritellä niihin liittyvän riskien hallinnan. Hän tunnistaa elintarvikeketjun jakelukanavien ja logistiikan periaatteet. Hän osaa määritellä elintarviketuotannon turvallisuusjärjestelmät mm. ketjuinformaatio. Hän osaa selittää tuotekehityksen ja pakkaussuunnittelun periaatteet ja työvaiheet. Hän osaa toteuttaa kuluttajatutkimuksen ja suunnitella tuotemarkkinointia.
Keskeiset sisällötTuotantotoiminta elintarvikeketjussa. Riskinarviointi HACCP -menetelmällä ja riskien hallinta. Laadunhallinta-järjestelmät. Elintarvikeketjun logistiikka. Tuotesuunnittelu ja pakkaussuunnittelu. Turvallisuuslähtöinen tuotekehitys. Kuluttajatutkimus ja markkinoinnin suunnittelu.
SuoritustavatRyhmätyöt, harjoitustyöt ja tentit.
Arviointiasteikko0 - 5
MateriaaliLuennoilla osoitettu materiaali ja opintojakson Moodle -ympäristössä jaettava materiaali
Edeltävät opinnotHyväksytty hygieniaosaamistesti (hygieniaosaamistodistus)
Muuta huomioitavaa
YhteyshenkilöViitala Hannu
Vartiainen Mari

<< Takaisin opintojaksotaulukkoon

 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.