Opinto-opas
Opinto-opas
Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset
Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.
Lähtökohdat | Osaamistavoitteet | Opintojen rakenne | Asiantuntijuuden kehittyminen | Toteutus | Opintojaksotaulukko |
SAVMONI Savonian monialainen opintotarjonta
Course Description
Code | 4 LAF03 |
Name | Food Chain Challenges |
Credits | 5 cr |
Credits in Foreign Language | 5 cr |
Objectives | Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa ongelmalähtöisen kehittämistyön tai -projektin yhdessä monialaisen ja -kansallisen ryhmän kanssa. The course focuses on food chain development in multidisciplinary environment - Student is able to plan and realize problem based development task or project in multidisciplinary and international group. - Student is familiar with quality management in the whole food chain and knows basics on labeling and traceability in the food chain. |
Content | Vuosittain vaihtuva ajankohtainen teema, toteutus englannin kielellä, kansainväliset ja kansalliset teemat, kansainvälinen ja monialainen opintojakso. Elintarvikeketjun toimeksiantona toteutettavat selvitykset ja tutkimukset. Case -projektit ja tuoteprojektit. Quality management in the food chain Labeling of food products Traceability in the food chain Food chain development case |
Requirements | Työelämälähtöisen kehittämistehtävän tai -projektin suunnittelu ja toteutta-minen tiimityönä, tulosten esittely ja vertaisarviointi. Lecturing Individual tasks Food chain development case individually and in student teams |
Grading Scale | 0 - 5 |
Course material | Moodle -ympäristössä jaettava materiaali Addressed in the beginning of the course |
Prerequisites | Hygieniaosaamistodistus tai vastaavat tiedot |
Other considerations | |
Contact | Partanen Kati Vartiainen Mari |
<< Takaisin opintojaksotaulukkoon
Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.