Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lämpökuvausta pintaa syvemmältä – Kuvaa Nautaa -hankkeen tuloswebinaari

toukokuu 12 @ 13:00 - 15:15

Nainen kuvaa lämpökameralla naudan sorkkia. Naisella on yllään valkoinen suojapuku sekä maski, hänen kasvonsa eivät näy kameralle päin. Naudasta näkyy vain takasorkat.

Miten nautoja lämpökuvataan ja leiskuvia lämpökuvia tulkitaan? Savonia-ammattikorkeakoulun Lämpökuvausta pintaa syvemmältä -tuloswebinaarissa kuulet nautojen lämpökuvantamisen mahdollisuuksista ja sudenkuopista sekä viljelijän lämpökuvauskokemuksista.

Tervetuloa mukaan kevään kuumimpaan webinaariin keskiviikkona 12.5.2021 klo 13.00 – 15.15!

Webinaarissa päivänvalon näkevät myös hankkeessa kehitetyt ohjeet sorkkien ja poikimahalvausten lämpökuvien tulkintaan! Lisäksi saat vinkkejä nautojen lämpökuvaukseen soveltuvan lämpökameran hankintaan.

Olemme hankkeen puitteissa tehneet tieteelliseen tutkimukseen perustuvat ohjeet erilaisten lämpökuvien ottamiseen ja tulkintaan. Tämä kaikki työ tukee nautojen terveyden ja hyvinvoinnin seurantaa, kertoo projektipäällikkö Salla Ruuska.

Webinaarissa ääneen pääsevät tutkija Lilli Frondelius Luonnonvarakeskus Lukesta, asiantuntija Inka Nykänen Savoniasta, yrittäjä Sini Ryymin-Murtorinne ja projektipäällikkö Salla Ruuska Savoniasta. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä!

Webinaari on maksuton ja se järjestetään verkossa. Linkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä webinaaria. Ilmoittaudu mukaan täällä.

Tapahtuman järjestää Kuvaa Nautaa -hanke Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston tuella (EIP-rahoitus).

Löydät tapahtuman myös Facebookista, Kuvaa Nautaa -hanke -sivulta.

Tiedot

Päivämäärä:
toukokuu 12
Aika:
13:00 - 15:15
Tapahtuma tagia: