Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Uusi Bauhaus -verkkoseminaari

huhtikuu 20 @ 08:30 - 10:30

Tämän päivän keskustelu muovaa huomispäivän maailmaa. Suunnitellaan uusi eurooppalainen Bauhaus yhdessä.

Uusi eurooppalainen Bauhaus on luova ja monialainen kulttuurihanke. Se tarjoaa kohtaamispaikan, jolla voidaan suunnitella tulevia tapoja asua. Se muodostaa risteyskohdan taiteen, kulttuurin, sosiaalisen osallisuuden, tieteen ja teknologian välillä. Se tuo vihreän kehityksen ohjelman asuinpaikoillemme ja haastaa meidät yhdessä visioimaan ja rakentamaan kestävää ja osallistavaa tulevaisuutta, jossa rakennettu ympäristö on kaunis ja tuo hyvää oloa mielelle ja sielulle.

Verkkoseminaarin pääpuhujia ovat Päivi TahkokallioSirpa Pietikäinen, Satu Miettinen ja Jyri Wuorisalo. Kaikille avoin verkkoseminaari on suunnattu erityisesti muotoilijoille, taiteilijoille, insinööreille, tutkijoille, arkkitehdeille, opiskelijoille sekä kestävän kehityksen ja ilmastonmuutoksen asiantuntijoille. YouTube-kanavalla lähetettävän tilaisuuden juontajana toimii Soili Porokka. Katso lisää tapahtuman verkkosivulta.

Ilmoittautudu verkkolomakkeella >>

Linkki verkkoseminaariin tulee tapahtuman verkkosivulle ja se lähetetään myös sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulu, Pohjois-Savon liitto, Europe Direct Kuopio, Lapin liitto ja Lapin yliopisto. Tapahtuma on osa Euroopan tulevaisuutta käsittelevää konferenssisarjaa tarjoten tilaisuuden osallistua yhteiseen visiointiin Euroopan tulevaisuudesta.

Tiedot

Päivämäärä:
huhtikuu 20
Aika:
08:30 - 10:30
View Tapahtuma Website