Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Webinaari: Jatkuvan oppimisen yhteistyörakenne Itä-Suomessa nyt ja tulevaisuudessa

tammikuu 21 @ 13:00 - 15:00

Ihmisiä läppäreiden kanssa pöydän ääressä.

Jatkuvan oppimisen tulevaisuuden suuntaviivoja määritettiin valtakunnallisesti ennen joulua. Vastaavasti ELY-keskukset koordinoivat osaltaan jatkuvan oppimisen toimintoja maakunnissa. Samalla Itä-Suomen yliopisto, Karelia-AMK, ja Savonia-AMK tekevät aktiivista korkeakouluyhteistyötä jatkuvan oppimisen edistämiseksi koko toiminta-alueellaan.

Osana tätä monitoimijaista yhteistyötä järjestetään torstaina 21.1.2021 klo 13–15 webinaari, jonka tavoitteena on asiantuntijapuheenvuorojen kautta avata alueen jatkuvan oppimisen toiminnan rakenteita ja tuoda tehtävää yhteistyötä näkyviin entistä selkeämmin.

Tilaisuudessa Itä-Suomen yliopiston akateeminen rehtori Tapio Määttä kertoo aiheen parissa toimivan parlamentaarisen työryhmän linjauksista ja jatkuvan oppimisen valtakunnallisista näkymistä. Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan ELY-keskusten edustajat kertovat omasta toimintamallistaan ja avaavat oppilaitoksille suunnatun jatkuvaan oppimiseen kytkeytyvän kyselyn tuloksia.

Lisäksi kuulemme puheenvuorot Itä-Suomen yliopiston, Karelia-ammattikorkeakoulun ja Savonia-ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen kuulumisista.
Webinaari on suunnattu ensisijaisesti järjestäjäorganisaatioiden henkilöstölle, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki jatkuvan oppimisen kehittämisen parissa työskentelevät ja aiheesta kiinnostuneet.

Tilaisuus järjestetään Zoomissa (salasana 836851)

Lisätietoja:
Koulutusasiantuntija Marja Kopeli
marja.kopeli(at)savonia.fi
puh. 044 785 6655

 

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 21
Aika:
13:00 - 15:00