Digitaalinen työympäristö

#savoniaAMK #osaajakoulutus

Osaajakoulutus: Digitaalinen työympäristö

Koulutuksen laajuus: 30 op
Koulutuksen hinta: Opintojaksojen hinta 15 e/opintopiste. 5 op:n opintojakso maksaa 75 euroa. Opintojaksokohtainen maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Savoniasta valmistuneille avoimet opinnot ovat maksuttomia vuoden ajan valmistumisen jälkeen.


Ilmoittautuminen koulutukseen

  • Lukuvuoden 2024-2025 opintoihin alkaa 1.8.2024

Ilmoittautuminen tapahtuu avoimen amk:n koulutuskalenterissa. Osaajakoulutus koostuu useista kursseista, joille ilmoittaudutaan jokaiselle erikseen.

Kohderyhmä

Digitaalinen työympäristö -osaajakoulutuksen suorittaminen sopii osaksi ammatillista täydennyskoulutusta. Koulutus sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään digitaalisia työkaluja ja ovat kiinnostuneita niihin liittyvän osaamisen kehittämisestä. Koulutus kehittää myös osallistujien työskentelytapoja vastaamaan tämän ajan haasteita ja toimintaympäristöä.  Koulutus sopii myös oman itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksessa ei ole pohjatieto- tai osaamisvaatimuksia.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut opinnot on mahdollista hyväksilukea osin tai kokonaan, jos myöhemmin jatkat tutkintokoulutuksessa. Opintojen vastaavuudesta ja hyväksilukemisesta päättää korkeakoulu tutkinto-ohjelmakohtaisesti.

Osaajakoulutuksen opinnot ja niiden ajoittuminen

  • Henkilöbrändäys 5 op (syksy 2024)
  • Turvallisesti kyberajassa, 5 op (syksy 2024)
  • Google-markkinoinnin työkalut, 5 op (kevät 2025)
  • Itsensä johtamisen työkalut- hyvinvointia ja tehokkuutta työhön, 3 op (kevät 2025)
  • Tavoitteena unelmaduuni? Vaikuttavalla LinkedIn-profiililla vauhtia työnhakuun, 2 op (kesä 2025)
  • Strateginen sisältömarkkinointi, 5 op (ei tarjolla lukuvuonna 2024-2025)
  • Tekoälyn hyödyntäminen markkinoinnissa 3 op (kevät 2025)
  • Digimarkkinoinnin perusteet, 5 op (nonstop syksy 2024-)
  • Johdatus tekoälyyn 5 op (nonstop syksy 2024-kesä 2025)

Koulutuksen opetussuunnitelma 2022-2023 >>
Koulutuksen opetussuunnitelma 2023-2024 >>
Koulutuksen opetussuunnitelma 2024-2025 >>

Toteutus

Digitaalinen työympäristö -opinnot koostuvat kymmenestä eri opintojaksosta, kukin 2-5 op. Osaajakoulutukseen tarvitaan yhteensä vähintään 30 op verran opintojaksosuorituksia. Kun on suorittanut 30 op, saa Digitaalinen työympäristö- osaajan digitaalisen osaamismerkin eli Open Badgen. 

Kun sinulla on koossa 30 op kokonaisuuteen kuuluvia opintoja, lähetä siitä viesti avoinamk@savonia.fi -osoitteeseen. Listaa viestiin suorittamasi osaajakoulutukseen kuuluvat opinnot ja niiden suoritusajankohdat. Lisäksi tarvitsemme sinun oman sähköpostiosoitteesi, koska sähköinen osaamismerkki lähetetään siihen. Älä käytä koulun tai työpaikkasi osoitetta. Suorituksesi tarkistetaan ja sinulle myönnetään digitaalinen osaamismerkki. Saat myös ohjeet merkin käyttöönottamiseen.

Mikä on digitaalinen osaamismerkki?

Koulutus toteutetaan kokonaan joustavana verkko-opetuksena. 30 op tarkoittaa opiskelijan työnä noin 800 tuntia.

Lisätietoja

avoinamk@savonia.fi

Osaajakoulutus on tiettyyn aihepiiriin keskittyvä täsmäkoulutus. Se ei kuitenkaan ole tutkintoon johtavaa koulutusta. Opinnoista on mahdollista tehdä myös yksittäisiä opintojaksoja avoimen ammattikorkeakoulun opintoina.