Digitaalinen työympäristö

#savoniaAMK #osaajakoulutus

Osaajakoulutus: Digitaalinen työympäristö

Koulutuksen laajuus: 30 op
Koulutuksen hinta: Opintojaksojen hinta 15 e/opintopiste. 5 op:n opintojakso maksaa 75 euroa. Opintojaksokohtainen maksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Savoniasta valmistuneille avoimet opinnot ovat maksuttomia vuoden ajan valmistumisen jälkeen.


Ilmoittautuminen koulutukseen
• Kevään 2023 opintoihin ilmoittautuminen on 21.11. – 11.12.2022

• Kesän 2023 opintoihin ilmoittautuminen on 13.3. – 21.4.2023

• Nonstop-opintoihin ilmoittautuminen 15.8.2022 – 30.4.2023

Ilmoittautuminen tapahtuu avoimen amk:n koulutuskalenterissa. Osaajakoulutus koostuu useista kursseista, joille ilmoittaudutaan jokaiselle erikseen.

Kohderyhmä

Digitaalinen työympäristö -osaajakoulutuksen suorittaminen sopii osaksi ammatillista täydennyskoulutusta. Koulutus sopii kaikille, jotka tarvitsevat työssään digitaalisia työkaluja ja ovat kiinnostuneita niihin liittyvän osaamisen kehittämisestä. Koulutus kehittää myös osallistujien työskentelytapoja vastaamaan tämän ajan haasteita ja toimintaympäristöä.  Koulutus sopii myös oman itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksessa ei ole pohjatieto- tai osaamisvaatimuksia.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa suoritetut opinnot on mahdollista hyväksilukea osin tai kokonaan, jos myöhemmin jatkat tutkintokoulutuksessa. Opintojen vastaavuudesta ja hyväksilukemisesta päättää korkeakoulu tutkinto-ohjelmakohtaisesti.

Osaajakoulutuksen opinnot ja niiden ajoittuminen

  • Digimarkkinoinnin perusteet, 5 op (syksy 2022)
  • Työelämän digitaitoja, 3 op (nonstop syksy 2022 – kevät 2023)
  • Turvallisesti kyberajassa, 5 op (syksy 2022)
  • Google-markkinoinnin työkalut, 5 op (kesä 2022 ja kevät 2023)
  • Etäergonomia, 3 op (kevät 2022)
  • User Experience Design, 5 op (syksy 2022)
  • Itsensä johtamisen työkalut- hyvinvointia ja tehokkuutta työhön, 3 op (kevät 2023)
  • Tavoitteena unelmaduuni? Vaikuttavalla LinkedIn-profiililla vauhtia työnhakuun, 2 op (kevät 2023 ja kesä 2023)
  • Strateginen sisältömarkkinointi, 5 op (syksy 2022)

Katso opetussuunnitelma >>

Toteutus

Digitaalinen työympäristö -opinnot koostuvat kymmenestä eri opintojaksosta, kukin 2-5 op. Osaajakoulutukseen tarvitaan yhteensä vähintään 30 op verran opintojaksosuorituksia. Kun on suorittanut 30 op, saa Digitaalinen työympäristö- osaajan digitaalisen osaamismerkin eli Open Badgen. 

Kun sinulla on koossa 30 op kokonaisuuteen kuuluvia opintoja, lähetä siitä viesti avoinamk@savonia.fi -osoitteeseen. Listaa viestiin suorittamasi osaajakoulutukseen kuuluvat opinnot ja niiden suoritusajankohdat. Lisäksi tarvitsemme sinun oman sähköpostiosoitteesi, koska sähköinen osaamismerkki lähetetään siihen. Älä käytä koulun tai työpaikkasi osoitetta. Suorituksesi tarkistetaan ja sinulle myönnetään digitaalinen osaamismerkki. Saat myös ohjeet merkin käyttöönottamiseen.

Mikä on digitaalinen osaamismerkki?

Koulutus toteutetaan kokonaan joustavana verkko-opetuksena. 30 op tarkoittaa opiskelijan työnä noin 800 tuntia.

Lisätietoja

avoinamk@savonia.fi

Osaajakoulutus on tiettyyn aihepiiriin keskittyvä täsmäkoulutus. Se ei kuitenkaan ole tutkintoon johtavaa koulutusta. Opinnoista on mahdollista tehdä myös yksittäisiä opintojaksoja avoimen ammattikorkeakoulun opintoina.