Legendat ovat totta

Koe aikakausi, jonka tarinat jäävät elämään.

Elämänvaihe, jota et halua missata

Kaikki, mitä olet kuullut opiskelijaelämästä, on totta. Ainakin sen kokeneille. Se on aikakausi, jonka voit elää juuri niin täysillä kuin itse haluat. Siksi suosittelemme opiskelua myös sinulle. Alta voit lukea Savonian tutkintojen hienouksista, mutta tässä kohti meistä on tärkeämpää, että tiedät mitä muuta saat matkaasi. Nimittäin roppakaupalla kokemuksia sekä ystäviä, jotka kokevat kaiken kanssasi. 

Näin legendat saavat alkunsa. Suuret tarinat saavat meidät nauttimaan elämästä. Ne tekevät meistä onnellisempia ihmisiä, joilla on kantavat verkostot työhön ja elämään. Olipa mielessäsi uuttera opiskelu, vauhdikas opiskelijaelämä tai niiden yhdistelmä, Savoniassa se onnistuu. Tule mukaan kokemaan legendoja todeksi.

Yhteishaku 7.–20.1.2021 – englanninkieliset koulutukset

Unelmoitko kansainvälisestä urasta?

Ota askel kohti unelmaasi ja opiskele englannin kielellä. Koulutukseen hakiessa kielitaitosi ei tarvitse olla täydellinen. Opintojen myötä kielitaitosi kyllä kohenee! Tutustu kevään Bachelor- ja Master-koulutuksiimme.

6 koulutusalaa, 45 koulutusvaihtoehtoa

Nyt on hyvä aika hakea. Savonia on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Monipuoliset koulutuksemme tarjoavat mahdollisuuden opiskella tutkinto päiväopiskeluna tai työn ohessa.

Yhteishaku 17.–31.3.2021 – suomenkieliset koulutukset

Syksyn 2020 yhteishaun koulutukset

Syksyn 2020 yhteishaku

Etsitkö tietoa koulutuksista, jotka olivat syksyn 2020 yhteishaussa ja käynnistyvät tammikuussa 2021? Tästä pääset Opintopolun sivulle, jossa syksyn haun koulutukset ovat listattuna!

Vaatetusmuotoilun opiskelija pukemassa mallinukkea.

Kulttuuriala

Maailma tarvitsee elämyksiä ja ideoita. Vapauta luova pääomasi! Kulttuuriala avaa ovet muotoilun, musiikin ja tanssin maailmaan, jossa tulevaisuuden kysymykset ratkotaan luovuudella. Kouluttaudu kulttuurialan moniosaajaksi käytännönläheisesti yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Opiskelijoita keskustelemassa nojatuoleilla.

Liiketalouden ala

Maailma tarvitsee rahan liikettä. Vastaa osaajien kysyntään! Liiketalouden ala tarjoaa laajat menestymisen mahdollisuudet. Osaajille on tarvetta kaikilla toimialoilla sekä kaikenlaisissa yrityksissä ja yhteisöissä.

Kaksi naista traktorissa.

Luonnonvara-ala

Maailma tarvitsee muutakin kuin kaupunkeja. Liity maaseudun kasvuun! Osaajille on tarjolla töitä perinteisillä, mutta nopeasti kehittyvillä aloilla. Käytännönläheinen, monipuolinen, mielenkiintoinen ja vahvasti tulevaisuuteen suuntautuva ala odottaa asiantuntijoita.

Nuoria ravintolapöydän ääressä.

Matkailu- ja ravitsemisala

Maailma tarvitsee leipää ja sirkushuveja. Loista laaja-alaisilla taidoilla! Matkailu- ja ravitsemisalan ammattitaitoiselle työvoimalle on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa. Monipuolinen ala tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamista, toimia yrittäjänä ja työskennellä kansainvälisissä tehtävissä. 

Hoitajan käsi ja lapsinukke.

Sosiaali- ja terveysala

Maailma tarvitsee välittämistä. Suuntaa ihmisten pariin! Sosiaali- ja terveysala tarvitsee aina osaajia ja tarjoaa elinikäisiä urakehitysmahdollisuuksia. Kouluttaudu asiantuntevan henkilöstön johdolla ajanmukaisessa oppimisympäristössä ja käytännön harjoitteluissa.

Tekniikan ala

Maailma tarvitsee kekseliäisyyttä. Ratkaise maapallon tulevaisuus! Insinöörin ja rakennusmestarin tehtäväkentälle kaivataan jatkuvasti syvällistä ammattiosaamista sekä uusia ideoita. Tekniikan alalta sijoitut laaja-alaisesti asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Millainen on sinun tarinasi?

Yhteishaku on pian auki. Hae opiskelemaan ja koe, millaisia legendaarisia hetkiä polullesi osuu. Tutustu Savonia-ammattikorkeakoulun koulutuksiin ja täytä hakulomake Opintopolku-palvelussa.