Opiskelijat haalarit päällä.

Organisaatio ja johtaminen

#savonia

Savonia-ammattikorkeakoulun tehtävänä on hoitaa sille ammattikorkeakoululaissa säädetyt tehtävät. Savonia noudattaa toiminnassaan strategiaa, toiminnan ja talouden keskeisiä tavoitteita sekä hyvän johtamisen ja hallinnon periaatteita. Savonian päätoimipaikka on Kuopio. Lisäksi toimimme Iisalmessa ja Varkaudessa.

Ammattikorkeakoulun operatiivista johtamista johtaa rehtori Mervi Vidgrén, hän toimii samalla osakeyhtiön toimitusjohtajana. Rehtorin tukena toimii johtoryhmä ja johtajat sekä päälliköt johtamisjärjestelmän mukaisesti. Johtamisen tehtävänä on ohjata toimintaa strategian suuntaisesti tapahtuvaksi tavoitteelliseksi toiminnaksi.

Visiomme on olla vastuullisesti vaikuttavin ammattikorkeakoulu 2030. Tutustu strategiaamme klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Ihmisiä istumassa kirjastossa.

Organisaatio

Savoniassa johtamisen tehtävänä on ohjata toimintaa strategian suuntaisesti ja tavoitteellisesti. Sekä koulutusvastuiden että palveluiden käytännön toiminta tapahtuu toiminnallisissa tiimeissä.

Mies kynä kädessä.

Päätöksenteko

Savonia-ammattikorkeakoulu oy:ssä ylintä päätösvaltaa käyttää osakeyhtiölain mukainen yhtiökokous. Muita toimielimiä ovat yhtiökokouksen valitsema hallitus, toimitusjohtaja/rehtori, tutkintolautakunta ja opintoasiainlautakunta.

Nainen nousee autosta.

Strateginen ohjaus ja johtaminen

Savonia-ammattikorkeakoulun strategiassa on linjattu toimintapolitiikka, toiminta-ajatus, tehtävä, visio, profiilit, painoalat ja arvot vuosille 2021-2024

Nainen esitelmöi auditoriossa.

Laatu

Lue lisää Savonian laatupolitiikasta sekä toiminnanohjaamisesta ja johtamisesta.

Nuoria opiskelijoita Savonian takapihalla.

Tunnustuksia ja palkintoja

Savonia-ammattikorkeakoulu sai 2020 ensimmäisenä korkeakouluna Suomessa Great Place to Work –sertifikaatin.

Nainen heittää kirjastossa palloa.

Savonian viestintä

Täältä löydät viestinnän avainhenkilöiden yhteystiedot sekä Savonian graafisen ohjeistuksen sekä logot.