Päivitä osaamistasi

#avoinamk
#jatkuvaoppiminen

Päivitä osaamistasi!

Meillä Savoniassa on tarjolla paljon muutakin kuin tutkintoon johtavia koulutuksia. Löydät mm. avoimen ammattikorkeakoulun kalenterista eri alojen opintoja, tai voit syventää osaamistasi erikoistumis- ja diplomikoulutusten kautta. Opiskelet joustavasti kotisohvallasi tai bussin penkillä joustavien etäoppimisratkaisujemme avulla, toisaalta pääset kehittämään kädentaitojasi ja vuorovaikutusta havainnollisissa taitopajoissamme.  Opinnoista voit valita itsellesi sopivan kokonaisuuden, elämäntilanteeseesi sopivassa aikataulussa. Näin pääset pätevöitymään unelmatyöhösi sujuvasti työn ja henkilökohtaisen elämän rinnalla.

Kolme ihmistä keskustelemassa keskenään.

Avoin AMK ja avoin YAMK

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Savonian opetussuunnitelmien mukaisia opintoja. Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta. 

Henkilöitä istuu pöydän ääressä.

Täydennyskoulutus

Koulutuksemme tarjoavat alan ammattilaisille mahdollisuuden täydentää ja kehittää osaamistaan. Järjestämme koulutuksia Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa, sekä etäyhteydellä.

Erikoistumiskoulutukset

Erikoistumiskoulutuksella syvennät osaamistasi ja toimit jatkossa alasi asiantuntijatehtävissä Tutustu koulutuksiin ja hae mukaan!

Nainen nousee autosta.

Korkeakouludiplomit

Savonia tarjoaa osana jatkuvan oppimisen tarjontaa eri alojen korkeakouludiplomikoulutuksia. Tutustu tarjontaan ja löydä oma koulutuksesi!

Ihmisiä keskustelemassa.

Muu jatkuva oppiminen

Jatkuvalla oppimisella tai elinikäisellä oppimisella tarkoitetaan osaamisen kehittämistä ja uudistamista elämän ja työuran eri vaiheissa.