Kaksi lehtoria.

Tällä menolla kohti unelmatyötä Savoniassa.*

*Liity osaajayhteisöömme ja seuraa työpaikkailmoituksiamme.

Liity osaavaan joukkoomme

Haluatko olla osa rohkeaa, yhteisöllistä, luotettavaa ja vaikuttavaa työyhteisöä?

Haluamme olla Suomen paras korkeakouluyhteisö – tule mukaan tekemään unelmista uusia uria!

Osaajayhteisö

Osaajayhteisössä keräämme yhteen osaajat, jotka ovat kiinnostuneet työskentelemään meillä Savoniassa. Liittyessäsi osaajayhteisöömme jätät siis samalla avoimen hakemuksen Savonian työtehtäviin. Osaajayhteisöstä etsimme erilaisia kykyjä Savonian monipuolisiin tehtäviin opetuksessa, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa sekä korkeakoulupalveluissa. Etsimme osaajayhteisöstä osaajia erilaisiin ja eripituisiin työsuhteisiin. Osaajayhteisön kautta voimme kutsua sinut mukaan myös tuleviin avoimiin rekrytointeihimme. Osaajayhteisön kautta pidämme yhteyttä potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihimme.

Avoimet työpaikat

Ei hakutuloksia.

Tutkitusti hyvä työpaikka

Me Savonia-ammattikorkeakoulussa olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Seuraamme tarkkaan henkilöstötyytyväisyyttä, työntekijäkokemusta ja organisaatiomme yrityskulttuuria. Työkykyjohtamisen toimenpiteiden vaikuttavuuden mittaaminen ja yhteinen käsittely henkilöstön kanssa mahdollistaa työhyvinvoinnin tavoitteellisen johtamisen.  

Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Kampuksemme sijaitsevat kolmella elinvoimaisella paikkakunnalla Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Tutustu työntekijoidemme uratarinoihin: