Kaksi opiskelijaa tekemässä ryhmätöitä.

Savonia Master School

Kehitä osaamistasi ja opiskele ylempi AMK-tutkinto!

Kevään yhteishaku on käynnissä
15.–30.3.2023

Tulevaisuuden stressaaminen on yksi vaihe elämässä. Savonia on ratkaisu stressiin.
Hae nyt.


Mikä on Savonia Master School?

Savonian Master School kokoaa sateenvarjonsa alle Savonia-ammattikorkeakoulun ylemmät AMK-tutkinnot.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on suunnattu työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille. YAMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa tarvittavat teoreettiset tiedot alan vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen. Joustavien toteutustapojen ansiosta opiskelu onnistuu mainiosti työn ohessa.

YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.

YAMK-opintosi suunnitellaan oman osaamisprofiilisi kehittämisen mukaisesti – työelämän käytännön kehittämiseen tartutaan vankan teoriatiedon avulla ja pääset soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön.

Polkuopinnot


YAMK-tutkintokoulutuksen polkuopintoja keräävällä tulee olla aikaisempi korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan kahden vuoden soveltuva työkokemus ennen siirtymistä tutkinto-opiskelijaksi.

Opiskelun voit aloittaa ja suorittaa joustavasti. Polkuopintoihin soveltuvien opintojaksojen tarjonta ja ilmoittautumiset löydät avoimen AMK:n koulutuskalenterista.

YAMK-polkuopinnoissa ei ole polkuopintomaksua. Polkua keräävä maksaa yksittäisistä opintojaksoista 15€/opintopiste, eli yksi viiden opintopisteen jakso maksaa 75€. Opiskelu avoimessa AMK:ssa ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin. Polkuopintojen jälkeen opiskelija siirtyy tutkinto-opiskelijaksi ja opintososiaalisten etujen piiriin.

Kaksi opiskelijaa tablettitietokoneiden kanssa.

Urapolku ylempään korkeakoulututkintoon


Miesopiskelija istuu käytävän nojatuolilla ja työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Miksi Savonia Master School?

Työ- ja toimintaympäristön muuttuessa osaamisen kehittäminen ja uusimman tiedon hakeminen on tie työmarkkinoilla menestymiseen. Opiskelemalla Savonia Master Schoolissa:

  • pidät itsesi ja osaamisesi liikkeellä jatkuvan oppimisen periaattein
  • ylläpidät monipuolista osaamista ja reagointiherkkyyttä työn sisältöjen muuttuessa
  • kehität palvelu-, liiketoiminta- ja teknologiaosaamista, yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiosaamista sekä kansainvälistymistaitoja
  • kehität analyyttistä päättely- ja ongelmanratkaisukykyä, kriittisyyttä ja tiedon hallintaa. Näitä tarvitset työelämän hyvinvoinnin kehittämisessä ja innovaatioiden luomisessa

Katso YAMK-opiskelijavideoita