Opiskelijoita opiskelemassa.

Savonia Master School

Kehitä osaamistasi ja työelämää. Opiskele ylempi korkeakoulututkinto!

Syksyn yhteishaku on käynnissä
4.–14.9.2023

Tulevaisuuden stressaaminen on yksi vaihe elämässä. Savonia on ratkaisu stressiin.
Hae nyt.


Opiskelija ja Savonia-muki.

Mikä on Savonia Master School?

Savonia Master School kokoaa sateenvarjonsa alle Savonia-ammattikorkeakoulun ylemmät AMK-tutkinto-ohjelmat.

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on suunnattu työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille. YAMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa tarvittavat teoreettiset tiedot alan vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen.

YAMK-opintosi suunnitellaan oman osaamisprofiilisi kehittämisen mukaisesti – työelämän käytännön kehittämiseen tartutaan vankan teoriatiedon avulla ja pääset soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön omassa työssäsi.

Joustavien toteutustapojen ansiosta YAMK-tutkinnon opiskelu onnistuu mainiosti työn ohessa.

Opiskelija opiskelee läppärillä.

Miksi Savonia Master School?

Työ- ja toimintaympäristön muuttuessa osaamisen kehittäminen ja uusimman tiedon hakeminen on tie työmarkkinoilla menestymiseen.

Opiskelemalla Savonia Master Schoolissa:

  • pidät itsesi ja osaamisesi liikkeellä jatkuvan oppimisen periaattein
  • ylläpidät monipuolista osaamista ja reagointiherkkyyttä työn sisältöjen muuttuessa
  • kehität palvelu-, liiketoiminta- ja teknologiaosaamista, yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvointiosaamista sekä kansainvälistymistaitoja
  • kehität analyyttistä päättely- ja ongelmanratkaisukykyä, kriittisyyttä ja tiedon hallintaa. Näitä tarvitset työelämän hyvinvoinnin kehittämisessä ja innovaatioiden luomisessa

YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.

Urapolku ylempään korkeakoulututkintoon


YAMK-polkuopinnot


YAMK-tutkintokoulutuksen polkuopintoja keräävällä tulee olla aikaisempi korkeakoulututkinto. Lisäksi vaaditaan kahden vuoden soveltuva työkokemus ennen siirtymistä tutkinto-opiskelijaksi.

Opiskelun voit aloittaa ja suorittaa joustavasti. Polkuopintoihin soveltuvien opintojaksojen tarjonta ja ilmoittautumiset löydät avoimen AMK:n koulutuskalenterista.

YAMK-polkuopinnoissa ei ole polkuopintomaksua. Polkua keräävä maksaa yksittäisistä opintojaksoista 15€/opintopiste, eli yksi viiden opintopisteen jakso maksaa 75€. Opiskelu avoimessa AMK:ssa ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin.

Polkuopintojen jälkeen opiskelija siirtyy tutkinto-opiskelijaksi ja opintososiaalisten etujen piiriin.


Katso YAMK-opiskelijavideoita