Löydä koulutusalasi!

#monialaisuus
#6alaa

Yksi Suomen monialaisimmista!

Savonia on yksi Suomen monialaisimmista ammattikorkeakouluista. Meillä voit opiskella korkeakoulututkinnon kuudella eri alalla, ja yhdistää tutkintoosi myös opintoja eri alojen tarjonnasta. Kaikilla kampuksillamme pääset tutustumaan myös muiden alojen opintoihin, etenkin Kuopiossa Microkadun kampuksella on edustettuna viisi eri alaa samalla kampuksella!

Opiskelijoita ATK-luokassa.

Liiketalouden ala

Maailma tarvitsee rahan liikettä. Vastaa osaajien kysyntään! Liiketalouden ala tarjoaa laajat menestymisen mahdollisuudet. Tutustu vaihtoehtoihin!

Traktori ja ihminen pellolla.

Luonnonvara-ala

Maailma tarvitsee muutakin kuin kaupunkeja. Liity maaseudun kasvuun! Osaajille on tarjolla töitä perinteisillä, mutta nopeasti kehittyvillä aloilla.

Ravintolapöytä jossa kaadetaan viiniä lasiin.

Matkailu- ja ravitsemisala

Loista laaja-alaisilla taidoilla! Matkailu- ja ravitsemisalan ammattitaitoiselle työvoimalle on kysyntää nyt ja tulevaisuudessa.

Opiskelija työskentelee korupajalla.

Muotoilu

Kouluttaudu muotoilun moniosaajaksi käytännönläheisesti kumppaneiden kanssa. Valmistuttuasi osaat suunnitella ja kehittää tuotteita, ympäristöjä sekä palveluja. 

Tanssijoita teatterin lattialla.

Musiikki ja tanssi

Maailma tarvitsee elämyksiä ja ideoita. Vapauta luova pääomasi! Kulttuuriala avaa ovet musiikin ja tanssin maailmaan, jossa tulevaisuuden kysymykset ratkotaan luovuudella.

Nainen elvyttää simulaationukkea.

Sosiaali- ja terveysala

Maailma tarvitsee välittämistä. Suuntaa ihmisten pariin! Sosiaali- ja terveysala tarvitsee aina osaajia ja tarjoaa elinikäisiä urakehitysmahdollisuuksia. 

Ihmisiä pöydä äärellä katsomassa tietokonetta.

Tekniikan ala

Ratkaise maapallon tulevaisuus! Insinöörin, rakennusarkkitehdin ja rakennusmestarin tehtäväkentälle kaivataan jatkuvasti syvällistä ammattiosaamista sekä uusia ideoita.