Opiskelija Kampussydämessä.

Exam-tenttitilat Savonia-ammattikorkeakoulussa

Yleistä tenttimisestä

Savoniassa tenttivierailu (Exam) on mahdollista Kuopion Microkadun kampuksella, Iisalmen kampuksella sekä Varkauden kampuksella.

Tenttitila on teknisesti valvottu (kuva- ja äänitallennus), joten tilaan ei voi ottaa mukaan henkilökohtaisia tavaroita, kuten takkia tai puhelinta. Tilan ulkopuolella on tavaroita varten lukollisia kaappeja.

Tenttitilojen ovet ovat auki rakennuksen aukioloaikoina. Tenttitilassa liikkuminen ilman tenttivarausta on ehdottomasti kielletty.

Kunnioitathan muita koetta suorittavia ja saavut tilaan vasta juuri ennen tenttisi alkamista, jotta edellinen tenttijä voi tehdä suorituksensa rauhassa loppuun. Tenttitiloissa vallitsee hiljaisuus, eikä niissä saa keskustella.

Saapuminen Iisalmen Exam-tenttitilaan

Iisalmen Exam-tenttitilaan on opastus Iisalmen kampuksen pääovelta.

Saapuminen Varkauden Exam-tenttitilaan

Varkauden Exam-tenttitilaan on opastus Varkauden kampuksen pääovelta.

Saapuminen Microkadun Exam-tenttitilaan

Microkadun A-aulan edustalla on parkkipaikkoja, joihin on mahdollista pysäköidä mobiilipysäköintisovelluksia (EasyPark, Parkman) käyttämällä. Kampusalueella on lisäksi parkkihalli, jossa pysäköiminen tulee onnistumaan pysäköintisovelluksilla kesän 2022 aikana.

Tenttivierailutila B2013 on avoinna arkipäivisin klo 8-16 osoitteessa Microkatu 1, Kuopio.

Tenttitilan löydät Microkadun kampuksen Kampussydämen toisesta kerroksesta, kirjaston vierestä.

Voit suorittaa tenttisi ainoastaan valitussa tilassa, varaamanasi aikana ja sinulle varatulla tietokoneella. Varauksen yhteydessä saat tietokoneen numeron.

Näin löydät tenttitilaan Microkadun A-aulasta ja lähimmiltä bussipysäkeiltä

Näet reitin alla olevalta videolta Savilahdentien ja Microkadun pysäkeiltä lähtien. Halutessasi voit lukea lisää ohjeita ja katsoa kuvasarjan videon alapuolelta.


Savonian A-aula.
Savonian hissit.
Opaste Exam-tilaan.

Löydät ensimmäisen opasteen aulan katosta. Suuntaa oikealle ja kävele, kunnes oikealla puolellasi on kaksi hissiä. Nouse hissillä toiseen kerrokseen. Toisessa kerroksessa kääntyessäsi oikealle voit nähdä seinällä seuraavan Exam-opasteen.

Kulje suoraan eteenpäin läpi kahdesta parista lasiovia. Pääset käytävään, jonka päässä tenttitilat ovat. Voit nähdä käytävän toisessa päässä seuraavan Exam-opasteen.

Savonian käytävä.
Toinen opaste Exam-tilaan.
Exam-tilan ovi.

Aseta henkilökohtaiset tavarasi säilytyslaatikkoon ja istu odottamaan kokeesi alkamista. Astuthan tilaan vasta juuri ennen tenttisi alkamista, jotta edellinen tenttijä voi tehdä suorituksensa rauhassa loppuun. Tenttitiloissa vallitsee hiljaisuus, eikä niissä saa keskustella.

Tenttikoneiden ohjelmistot

• Word (ilman oikolukua)
• Excel
• Power Point
• Pdf-lukuohjelma
• 7zip

Ongelmatilanteissa

Mikäli tenttisi keskeytyy teknisten ongelmien vuoksi, poistu tilasta ja soita numeron 044 785 7088.