Maapallo ja tietoverkko.

Hae uusi yhteisö

Savonian alumnitoiminta

Savoniasta valmistuneet opiskelijamme ovat alumneja. Kun tulet mukaan alumnitoimintaan, saat tietoa mielenkiintoisista tapahtumista, koulutusmahdollisuuksista valmistumisen jälkeenkin sekä alumnieduista uutiskirjeellä sähköpostiisi.

Haluamme pitää yhteyttä omiin valmistuneisiin opiskelijoihimme ja samalla tarjota mahdollisuuksia verkostoitua muiden alumnien kanssa. Alumnitoimintaan liittyminen on maksutonta ja se ei sido sinua mihinkään.

Millainen alumnitoiminta palvelee juuri sinua? Mitä haluat tehdä Savonian alumnina? Kerro se meille vastaamalla kyselyyn!

Savonian alumnit somessa

Löydät Facebookista Savonian Alumnit -ryhmän, jonne kaikki alumnit ovat tervetulleita liittymään! Ryhmässä voit verkostoitua monipuolisesti eri alojen alumnien kanssa. Ryhmässä voi jakaa esimerkiksi tietoa tapahtumista tai antaa muita vinkkejä ryhmän jäsenille.

LinkedIn-palvelusta löytyy Savonian koulutusalakohtaiset alumniryhmät. Liity mukaan oman alasi ryhmään, ja pääset verkostoitumaan ja kuulemaan alan kuulumisia. Ryhmissä jaetaan ajankohtaisia alalle suunnattuja uutisia sekä tietoa tapahtumista.

Koulutusalojen LinkedIn-ryhmät:

Savonia Environmental Engineering Alumni
Savonia Engineering Hub
Savonia Civil Engineering Alumni
Savonia International Alumni
Savonia-ammattikorkeakoulun restonomialumnit
Savonia Muotoilu Alumnit
Savonia-ammattikorkeakoulun tradenomialumnit

Instagramissa voit jakaa oman työelämäsi kohokohtia #savonianalumni -hashtagilla. Merkitsethän myös tilimme: @Savonia_AMK, niin voimme jakaa julkaisusi!

Verkostoituminen kannattaa

Verkoston rakentaminen ja aktiivinen yhteydenpito omiin opiskeluaikaisiin opiskelijakavereihin kannattaa. Mikäli olet halukas järjestämään luokkakokouksen, otathan yhteyttä. Me autamme mielellämme tilaisuuksien järjestelyissä.

Kun yhteisösi tai yritykseni tarvitsee osaavia harjoittelijoita, opinnäytetyöhankkeiden toteuttajia tai työntekijöitä, voit kertoa siitä maksutta opiskelijatöihin.fi -palvelussa.

Kerro opinnoista ja työelämästäsi

Keräämme Savonian verkkosivuille uratarinoita, joten kerrothan oman tarinasi meille! Jaamme mielellämme tarinoita alumniemme opiskelukokemuksista, urasta ja työelämästä. Tarinat auttavat myös uusia hakijoita opiskelupaikan valinnassa. Lähetä tarinasi kuvan kera sähköpostitse viestintapalvelut@savonia.fi.

Tarinassa voit kertoa esimerkiksi:
– Mitä opiskelit ja miksi hait opiskelemaan kyseistä alaa?
– Mitä tykkäsit opiskelusta Savoniassa?
– Miten työn ja opintojen yhteensovittaminen sujui?
– Hyviä vinkkejä tuleville opiskelijoille?

Kehitä osaamistasi

Savonia tarjoaa osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia työelämässä oleville valmistumisen jälkeenkin.
Alumnina autamme sinua kehittämään osaamistasi. Vinkkaamme myös ajankohtaisista webinaareista ja koulutuksista.

Savoniasta tutkintoon valmistuva – hyödynnä avoimen ammattikorkeakoulun maksuton opiskeluoikeus!
Vuoden sisällä valmistumisesta voit aloittaa opinnot Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa maksutta. Opiskeluoikeus on vuoden mittainen. Maksuttomuus koskee kaikkia muita opintoja, paitsi amk-polkuopintoja ja anniskelupassikokeita. Tarjonnassa on myös kaikille maksuttomia opintoja, kuten yPolku -opintojaksot!

savoniayamk-k145-2

Savonia Master School

Savonia Master School kokoaa sateenvarjonsa alle ylemmät AMK-tutkinnot, jotka ovat suunnattu työelämässä oleville korkeakoulututkinnon suorittaneille.

savoniayamk-k39-2

Avoin ammattikorkeakoulu

Savonian kaikille avoimesta koulutuskalenterista löytyy innostavaa opittavaa joka lähtöön. Tarjolla on runsaasti kokonaan verkossa toteutettua opetusta.

Opiskleijoita tietokoneiden äärellä sohvalla

Täydennys- ja erikoistumiskoulutukset

Täydennys- ja erikoistumiskoulutukset tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä verkostoitua alasi ammattilaisten kanssa.

Uraseurantakyselystä tietoa alumnien urakehityksestä

Ammattikorkeakoulujen uraseurantakysely lähetetään vuosittain henkilöille, joiden AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittamisesta on kulunut viisi vuotta. Kyselyn tarkoituksena on selvittää ammattikorkeakouluista valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon. Kysely toteutetaan vuosittain loka-marraskuun aikana.

Savoniasta valmistuneet ovat erittäin tyytyväisiä tutkintoonsa ja kokevat osaamisensa vastaavan hyvin sen hetkisen työnsä vaatimuksia. Voit tutustua tarkemmin uraseurantakyselyn tuloksiin ja vertailuihin opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa.

Ota yhteyttä

alumni@savonia.fi tai

Katariina Keihänen
Alumnikoordinaattori
044 785 6673
katariina.keihanen@savonia.fi

Ulla Pekkarinen
Alumnikoordinaattori
044 785 6055
ulla.pekkarinen@savonia.fi

Nina Huotari
Alumnikoordinaattori
044 785 6911
nina.huotari@savonia.fi