Hae uusi yhteisö

#SavonianAlumni

Tule mukaan verkostoomme!

Savoniasta valmistuneet opiskelijamme ovat alumneja. Kun tulet mukaan alumnitoimintaan, saat tietoa ammattikorkeakoululla järjestettävistä mielenkiintoisista tapahtumista, täydennyskoulutusmahdollisuuksista, erikoistumisopinnoista ja alumnieduista uutiskirjeellä sähköpostiisi.

Alumnirekisterin avulla alumnit saavat tietoa ammattikorkeakoululla järjestettävistä tapahtumista, koulutuksen kehittymisestä, täydennyskoulutusmahdollisuuksista ja erikoistumisopinnoista.

Haluamme pitää yhteyttä omiin valmistuneisiin opiskelijoihimme ja samalla tarjota mahdollisuuksia verkostoitua muiden alumnien kanssa. Alumnitoimintaan liittyminen on maksutonta ja se ei sido sinua mihinkään.

Kysyttävää tai ideoita? Ota yhteyttä alumni@savonia.fi

Millainen alumnitoiminta palvelee juuri sinua? Kerro se meille vastaamalla kyselyyn ja räätälöi osallistumisesi omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Savonian alumnit somessa

Liity Savonian Alumnit -Facebookryhmään, josta löydät muita Savonian alumneja ja voit verkostoitua monipuolisesti eri alojen alumnien kanssa, jakaa tapahtumia tai muita vinkkejä ryhmän jäsenille.

Instagramissa voit jakaa työelämäsi kohokohtia #savonianalumni-hashtagilla. Merkitsethän myös tilimme: @Savonia_AMK, niin voimme jakaa julkaisusi!

Tsekkaa myös profiilimme LinkedIn-palvelussa ja liity seuraajiemme joukkoon. Jaamme ajankohtaisia uutisia sekä tietoa tapahtumista.

Verkostoituminen kannattaa

Verkoston rakentaminen ja aktiivinen yhteydenpito omiin opiskeluaikaisiin opiskelijakavereihin kannattaa. Mikäli olet halukas järjestämään luokkakokouksen, otathan yhteyttä. Me autamme mielellämme tilaisuuksien järjestelyissä.

Savonian alumnitoimintaa ylläpitää korkeakoulupalvelut (ura- ja rekrytointipalvelut) yhdessä koulutusalojen kanssa. Kun yhteisösi tai yritykseni tarvitsee osaavia harjoittelijoita, opinnäytetyöhankkeiden toteuttajia tai työntekijöitä, voit kertoa siitä maksutta opiskelijatöihin.fi -palvelussa.

Kehitä osaamistasi

Alumnina autamme sinua kehittämään osaamistasi. Vinkkaamme myös ajankohtaisista webinaareista ja koulutuksista. Tällä hetkellä haku on käynnissä mentorointiohjelmaan lukuvuodelle 2023-2024, lue ohjelmasta lisää ja ilmoittaudu mentoriksi tästä linkistä:

Alumnina pääset kertomaan opinnoistasi ja työelämästäsi

Keräämme nettisivuillemme uratarinoita, joista moni innostuu. Tutustu alumniemme uratarinoihin.

Kerrothan oman tarinasi meille! Jaamme mielellämme tarinoita alumniemme opiskelukokemuksista, urasta ja työelämästä. Tarinat auttavat myös uusia hakijoita opiskelupaikan valinnassa. Lähetä tarinasi kuvan kera osoitteeseen: viestintapalvelut@savonia.fi

Tarinassa voit kertoa esimerkiksi:

  • Mitä opiskelit?
  • Miksi hait opiskelemaan kyseistä alaa?
  • Mitä tykkäsit opiskelusta Savoniassa?
  • Miten työn ja opiskelun yhteensovittaminen sujui?
  • Mitä hyötyä opinnoista on ollut työssäsi?
  • Hyviä vinkkejä tuleville opiskelijoille?

Tarinoiden ohella myös alumniemme videot saavat paljon tykkäyksiä. Jos innostut tekemään My Day -tyyppisen videon vaikkapa työstäsi, niin ole rohkeasti yhteydessä viestintäpalveluihin. Voimme järjestää jopa kuvaajan avuksesi.

Uraseurantakyselystä tietoa alumnien urakehityksestä

Ammattikorkeakoulujen uraseurantakysely lähetetään vuosittain henkilöille, joiden AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittamisesta on kulunut viisi vuotta. Kyselyn tarkoituksena on selvittää ammattikorkeakouluista valmistuneiden työuria, työmarkkinatilannetta ja tyytyväisyyttä suorittamaansa tutkintoon. Kysely toteutetaan vuosittain loka-marraskuun aikana.

Savoniasta valmistuneet tyytyväisiä tutkintoonsa

Savoniasta valmistuneet ovat erittäin tyytyväisiä tutkintoonsa ja kokevat osaamisensa vastaavan hyvin sen hetkisen työnsä vaatimuksia.

Voit tutustua tarkemmin uraseurantakyselyn tuloksiin ja vertailuihin opetushallinnon tilastopalvelu Vipusessa, minne pääset klikkaamalla tästä.