Savonian seniorit

#yhteisöllisyys

Aktiivista senioritoimintaa!

Yksi Savonian arvoista on yhteisöllisyys, jota halutaan vaalia niin työuran aikana kuin sen päätyttyäkin. Seniorit ovat osa Savonian laajaa osaamisverkostoa. Yhteistyötä halutaan aktivoida ja hyödyntää myös järjestäytyneen senioritoiminnan kautta. Yhteistyömuodot voivat olla moninaisia ja joustavia. Senioritoiminta linkitetään osaksi Savonian toiminnallista vuosikelloa.

Senioritoiminta syntyi tarpeesta tavata entisiä kollegoja, saada tietoa Savonian nykypäivästä ja tulevista suunnitelmista sekä kokoontua yhteen pohtimaan ammatillisia kysymyksiä yhteisesti sovituista teemoista. Senioreilla on myös halu ja senioritoiminnan virallistumisen kautta kanava tarjota omaa asiantuntijuuttaan Savonian organisaatiolle.

Senioriryhmä on valinnut senioreitten yhteyshenkilöksi Hilkka Lassilan. Hän toimii yhteyshenkilönä senioreihin ja Savoniaan sekä vastaanottaa senioreilta ideoita toiminnan kehittämiseksi ja yhteisten tapaamisten teemoiksi. Suunnitelmissa on tapaamisia 4-6 lukuvuodessa.

Senioritoiminta on joustavaa ja siihen voi osallistua omien voimavarojen ja ajankäytön mukaan. Tule mukaan Savonian senioritoimintaan: ota yhteyttä Savonian HR-palveluihin palkkasihteerit@savonia.fi ja ilmoita yhteystietosi. Anna halutessasi lupa luovuttaa yhteystietosi senioreiden yhteyshenkilö Hilkka Lassilalle.

Lisätietoja:

Hilkka Lassila
Savonian senioreiden yhdyshenkilö
email hilkka.lassila@gmail.com
 

Huomio! Senioreita koskevaa tietoa harrastusmahdollisuuksista ym löydät koottuna Kuopion kaupungin sivuilta linkistä ”Ikäihmiset”. Monet meistä käyvät mm. Hopeatähti-elokuvakerhon elokuvissa Kuvakukossa, kaupungin kuntosaleilla seniorihintaan, kansalaisopistossa jne. Tutustu tarjontaan!