Liiketalouden ala

#liiketalouden ala

Liiketalouden osaajille on kysyntää

Maailma tarvitsee rahan liikettä. Vastaa osaajien kysyntään! Liiketalouden ala tarjoaa laajat menestymisen mahdollisuudet. Osaajille on tarvetta kaikilla toimialoilla sekä kaikenlaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Työelämävalmiuksien kehittämiseen kiinnitetään opiskeluaikana paljon huomiota, ja Savoniasta valmistuvat tradenomit työllistyvät hyvin. Liiketalouden alalta valmistuttuasi tutkintonimikkeesi on tradenomi (AMK) tai tradenomi (ylempi AMK). Tutustu vaihtoehtoihin!

Wellness-koulutuksemme löydät Instagramista @savonia_wellness

Nuoria ihmisiä istumassa tietokoneiden kanssa.

Tradenomi (AMK), liiketalous

Tradenomin tutkinto antaa sinulle laaja-alaisen liiketalouden osaamisen. Toisesta opiskeluvuodesta lähtien suuntaat opintojasi Savoniassa erityisesti joko taloushallintoon tai myyntiin ja markkinointiin. Voit opiskella tradenomiksi päiväopiskeluna tai työn ohessa.

Haku päättyi 31.3.2021

Opiskelijoita keskustelemassa nojatuoleilla.

Tradenomi (AMK), Wellness-liiketoiminta

Wellness-koulutuksemme on ainutlaatuinen koko maassa. Valmistut osaavaksi ja erottuvaksi tradenomiksi. Hyvinvointi-, liikunta-, ravitsemus- ja terveyspalveluiden ala on kovassa kasvussa, ja siksi myös tarve alan liiketoimintaosaajille kasvaa.

Haku päättyi 31.3.2021

Ihmisiä pöydän ympärillä.

Tradenomi (ylempi AMK), liiketoiminnan kehittäminen

Erotu joukosta ja tule hakemaan asiantuntijuus liiketoiminnan kehittämisestä. Koulutus antaa näkökykyä tulevaisuuden muutostarpeisiin ja keinoja sekä rohkeutta niihin tarttumiseen. Opiskelu onnistuu työn ohessa, pääsääntöisesti verkossa työskennellen.

Haku päättyi 31.3.2021

Master’s Degree Programme in Digital Health

Hae eväät tulevaisuuden sosiaali- ja terveysalan palvelujen innovatiiviseen sähköiseen kehittämiseen, palvelujen tuottamiseen, asiantuntijaorganisaation johtamiseen, palvelujen laatutyön kehittämiseen sekä johtamiseen.

Haku päättyi 20.1.2021

Bachelor of Business Administration, International Business

BBA-koulutuksen tavoitteena on antaa sinulle eväät kansainvälisen kaupan osaajaksi. Pääset opiskelemaan englannin kielellä käytännönläheisesti ja monipuolisesti.

Haku päättyi 20.1.2021

Koulutusalan tarinoita

Viljami Turpeisen tarina

Aloitin opiskelun Savoniassa syksyllä 2016 ja erikoistuin myyntiin ja markkinointiin. Näin jälkeenpäin ajateltuna olin alussa todella kysymysmerkkinä oman suuntautumisen ja tavoitteiden kanssa. En välittänyt suuremmin opintomenestyksestä, kunhan vain kursseista läpi pääsin. Olin käytännössä jo päättänyt, että tämän koulun jälkeen en ole hakemassa jatko-opintoihin.

Opintojen aikana ajatukset ja suunnitelmat voivat kuitenkin muuttua moneen kertaan ja näin minulle kävi. Jonkinlainen herääminen tapahtui toisen vuoden loppupuolella ja halusinkin Savonian jälkeen päästä suorittamaan maisterin tutkinnon. Keskiarvon korottaminen on muuten yllättävän tuskallinen taival, jos ensimmäiset vuodet on rullannut tyhjäkäynnillä.

Kampuksen aulatila.

Microkadun kampus kotipesänä

Liiketaloutta opiskellaan Kuopiossa Microkadun kehittyvällä kampuksella. Kampus ja opiskelijat ovat tärkeänä osana Savilahden alueen kehittyvää yritys-, yrittäjyys- ja opiskelukeskeistä aluetta.

Mies ja nainen lähikuvassa.

Työelämään tiukasti kiinni

Savoniassa opiskelu on taatusti työelämäläheistä. Pääset tekemään erilaisia käytännön tehtäviä osana opintojasi joka vuosi. Todellisissa toimeksiannoissa saat onnistumisen kokemuksia ja ammattitaitoa.

Mies ja nainen tablet-tietokoneen kanssa.

Kansainvälisty maailmalla

Kansainvälistymiseen saat Savoniassa monia mahdollisuuksia. Innostuksesi mukaan voit suorittaa osan opinnoistasi ulkomailla tai matkustaa maailmalle työharjoitteluun.

Legendaarista! Savoniasta työllistyt yli 90 % varmuudella

Savoniassa tutkinnon suorittaneen on syytä hymyillä, koska työllistyneiden osuus on 90,4 prosenttia (Tilastokeskus: vuonna 2018 ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet). Asetimme ammattikorkeakoulullemme kunnianhimoiset tavoitteet ja saavutimme ne erinomaisesti – myös opiskelijatyytyväisyydessä. Kaiken lisäksi tilastojen valossa suoritat Savoniassa tutkinnon ajallaan ja pääset nopeasti kiinni työelämään.

Millainen on sinun tarinasi?

Hakuaika suomenkielisiin liiketalouden AMK- ja YAMK-koulutuksiin on 17.3.–31.3.2021. Hae opiskelemaan Opintopolussa ja koe liiketalouden legendat!