Opiskelijoita luokassa.

Liiketalouden ala

Maailma tarvitsee rahan liikettä.

Liiketalouden osaajille on kysyntää!

Liiketalouden ala tarjoaa laajat menestymisen mahdollisuudet. Osaajille on tarvetta kaikilla toimialoilla sekä kaikenlaisissa yrityksissä ja yhteisöissä. Työelämävalmiuksien kehittämiseen kiinnitetään opiskeluaikana paljon huomiota, ja Savoniasta valmistuvat tradenomit työllistyvät hyvin.

Opiskelijoita istumassa Kampussydämessä.

Tradenomi (AMK), liiketalous

Tradenomi on käytännönläheinen liiketalouden osaaja. Tradenomina työllistyt monipuolisiin asiatuntijatehtäviin. Savoniassa voit opiskella tradenomiksi päivä- tai monimuotototeutuksessa.

Opiskelija Kampussydämessä.

Tradenomi (AMK), Wellness-liiketoiminta

Wellness-liiketoiminnan tradenomina olet osaava ja erottuva liiketalouden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Savonian tutkinto-ohjelma on ainutlaatuinen koko Suomessa! Savoniassa voit opiskella Wellness-tradenomiksi päivä- tai monimuotototeutuksessa. Tutustu Wellness-opiskeluun Instagramissa @Savonia_wellness.

Man sitting in front of a laptop thinking and looking at its screen.

Liiketalouden YAMK-tutkinnot

Liiketalouden alalla voit suorittaa useita ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja. YAMK-tutkinnon opiskelet joustavasti työnohella, pääasiassa verkossa työskennellen. Tutustu tarjontaan ja hae opiskelemaan!

Savonia students looking at a computer

Bachelor of Business Administration, International Business

Kansainvälisen liiketalouden opinnoista – eli Bachelor of Business Administration -koulutuksesta – saat eväät matkallesi kansainvälisen kaupan osaajaksi! BBA-koulutuksessa opiskelukieli on englanti.

Wellness-tradenomiopiskelija Henni

Loppumaton tiedonjano ja halu auttaa vetivät kohti Wellness-tradenomiopintoja – Hennin opiskelijatarina

”Opintoihin liittyy paljon yhteistyötä yritysten kanssa, mikä omalta osaltaan auttaa opiskelijoita myös verkostoitumaan opintojen aikana. Wellness-alan yrityksiin pääsimme tutustumaan jo ensimmäisten opintojaksojen aikana.

Savonia tarjoaa mahtavat puitteet oppimiseen! Microkadun kampukselta löytyy kaikki palvelut, kuten upea uusi kirjasto, opiskelijaravintolat ja kahvilat, ja oppimisympäristönä tämä palvelee omia tarpeitani loistavasti. Tältä ensimmäiseltä vuodelta olen saanut mukaani paljon uutta, uusia kavereita ja ystäviäkin, sekä varmuutta katsoa tulevaisuuteen. Laita sinäkin kuponki vetämään, kun kevään yhteishaku alkaa!”

Kampuksen aulatila.

Microkadun kampus kotipesänä

Liiketaloutta opiskellaan Kuopiossa Microkadun kampuksella. Kampus ja opiskelijat ovat tärkeänä osana Savilahden alueen kehittyvää yritys-, yrittäjyys- ja opiskelukeskeistä aluetta.

Opiskelija istuu kirjaston työpisteellä ja työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Työelämään tiukasti kiinni

Savoniassa opiskelu on taatusti työelämäläheistä. Pääset tekemään erilaisia käytännön tehtäviä osana opintojasi joka vuosi. Todellisissa toimeksiannoissa saat onnistumisen kokemuksia ja ammattitaitoa.

Ryhmä opiskelijoita pöydän ääressä.

Kansainvälisty maailmalla

Kansainvälistymiseen saat Savoniassa monia mahdollisuuksia. Innostuksesi mukaan voit suorittaa osan opinnoistasi ulkomailla tai matkustaa maailmalle työharjoitteluun.

Legendaarista! Savoniasta työllistyt yli 90 % varmuudella

Savoniassa tutkinnon suorittaneen on syytä hymyillä, sillä työllistyneiden osuus pian valmistumisen jälkeen on yli 90 prosenttia (Tilastokeskus: vuonna 2018 ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet).

84 % opiskelijoista on sitä mieltä, että opetuksen taso on meillä erityisen laadukasta.

Kaiken lisäksi tilastojen valossa suoritat tutkinnon tavoiteajassa, joten pääset nopeasti kiinni työelämään.

Millainen on sinun tarinasi?

Liiketalouden ala tarjoaa laajat menestymisen mahdollisuudet.