tradenomi_kuva_ursula_arsiola-3

Tällä menolla bisnes pyörii.*

*Tänään opiskelija, huomenna tradenomi.

Liiketalouden ala

Liiketalouden ala tarjoaa laajat menestymisen mahdollisuudet. Osaajille on tarvetta kaikilla toimialoilla sekä kaikenlaisissa yrityksissä ja yhteisöissä.

Työelämävalmiuksien kehittämiseen kiinnitetään opiskeluaikana paljon huomiota, ja Savoniasta valmistuvat tradenomit työllistyvät hyvin.

Opiskelijoita istumassa Kampussydämessä.

Tradenomi (AMK), liiketalous

Tradenomi on käytännönläheinen ja monipuolinen liiketalouden asiantuntija. Tradenomina työllistyt monipuolisiin asiatuntijatehtäviin. Savoniassa voit opiskella tradenomiksi päivä- tai monimuotototeutuksessa.

Opiskelija Microkadun kampuksen käytävällä ikkunan ääressä.

Tradenomi (AMK), Wellness-liiketoiminta

Wellness-liiketoiminnan tradenomina olet osaava ja erottuva liiketalouden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Savonia-ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelma on ainutlaatuinen koko Suomessa! Savoniassa voit opiskella Wellness-tradenomiksi päivä- tai monimuotototeutuksessa.

Opiskelija työskentelee kannettavalla tietokoneellaan koulun käytävän kahvihuoneessa.

Tradenomi (AMK), tietojenkäsittely

Tietojenkäsittelyn tradenomina olet tietojenkäsittelyn asiantuntija ja sinulla on myös hyvä liiketoimintaosaaminen. Opinnoissa voit yhdistää kiinnostuksesi molempiin.

Opiskelija katsoo kameraan.

Bachelor of Business Administration, International Business

Kansainvälisen liiketalouden opinnoista – eli Bachelor of Business Administration -koulutuksesta – saat eväät matkallesi kansainvälisen kaupan osaajaksi! BBA-koulutuksessa opiskelukieli on englanti.

Opiskelija seisoo kirjastossa kirja kädessä.

Liiketalouden YAMK-tutkinnot

Liiketalouden alalla voit suorittaa useita ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja. YAMK-tutkinnon opiskelet joustavasti työnohella, pääasiassa verkossa työskennellen. Tutustu tarjontaan ja hae opiskelemaan!

”Ajatukseni kirkastuivat kertaheitolla löytäessäni Wellness-tradenomiopinnot” – Katja opiskelee Wellness-liiketoimintaa

”Tradenomiopinnot kiilasivat pohdinnoissani toistuvasti kärkeen, koska olin toiminut myyntitehtävissä jo useamman vuoden ajan. Halusin laajentaa osaamistani, ja kaipasin kauneudenhoitoalan osaamiseni rinnalle kaupallista koulutusta. Alkuvuodesta 2019 ajatukseni kirkastuivat kertaheitolla löytäessäni sattumalta opintopolku.fi-verkkosivuilta Savonian Wellness-tradenomiopinnot.

Muistan edelleen, kuinka innoissani olin lukiessani opintojen sisällöstä, toteutuksesta ja muista opintoihin liittyvistä asioista. Yhtäkkiä oli päivänselvää, mitä haluan seuraavaksi lähteä toteuttamaan.”

Kampuksen aulatila.

Microkadun kampus kotipesänä

Liiketaloutta opiskellaan Kuopiossa Microkadun kampuksella. Kampus ja opiskelijat ovat tärkeänä osana Savilahden alueen kehittyvää yritys-, yrittäjyys- ja opiskelukeskeistä aluetta.

Opiskelija istuu kirjaston työpisteellä ja työskentelee kannettavalla tietokoneella.

Työelämään tiukasti kiinni

Savoniassa opiskelu on taatusti työelämäläheistä. Pääset tekemään erilaisia käytännön tehtäviä osana opintojasi joka vuosi. Todellisissa toimeksiannoissa saat onnistumisen kokemuksia ja ammattitaitoa.

Opiskelijat ottavat selfietä kirjastossa.

Kansainvälisty maailmalla

Kansainvälistymiseen saat Savoniassa monia mahdollisuuksia. Innostuksesi mukaan voit suorittaa osan opinnoistasi ulkomailla tai matkustaa maailmalle työharjoitteluun.

Legendaarista! Savoniasta työllistyt yli 90 % varmuudella

Savoniassa tutkinnon suorittaneen on syytä hymyillä, sillä työllistyneiden osuus pian valmistumisen jälkeen on yli 90 prosenttia (Lähde: Tilastokeskus: vuonna 2018 ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet).

84 % opiskelijoista on sitä mieltä, että opetuksen taso on meillä erityisen laadukasta.

Kaiken lisäksi tilastojen valossa suoritat tutkinnon tavoiteajassa, joten pääset nopeasti kiinni työelämään.

savonia_graphic_elements_7_black_rgb

Millainen on sinun tarinasi?

Liiketalouden ala tarjoaa laajat menestymisen mahdollisuudet.

Täytä hakulomake Opintopolussa

Kysyttävää?

Jari Linden
Koulutuspäällikkö