Varkauden kampus

#savoniaAMK

Savonian Varkauden koulutukset

Savoniassa voit opiskella monipuolisesti eri alojen opintoja monimuotototeutuksena, riippumatta siitä missä päin Suomea asut. Monimuotototeutusten lähipäiviin voi tarvittaessa osallistua myös Varkauden kampuksella. Päivätoteutuksena kampuksella järjestetään energiatekniikan insinöörikoulutusta, jolla on vahvat siteet alueen elinkeinoelämään. Toteutamme myös räätälöityjä koulutuksia alueen yritysten tarpeisiin.

AMK-tutkinnot:

Koulutukset ovat haussa keväisin ja syksyisin, ja opinnot alkavat tammi- ja elokuussa. Tarjonta vaihtelee hieman vuosittain, ajankohtaisen listauksen löydät Hakijalle-osiosta

Polkuopinnot

AMK-tutkinto-opiskelijaksi voit hakeutua myös polkuopintojen kautta. Tällöin suoritat ensimmäisen vuoden opinnot tutkinto-opiskelijaryhmän mukana, ja suoritettuasi riittävän määrän opintoja voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Savoniaan. Tammikuussa 2020 Varkaudessa  aloitti mm. sosionomin opinnot polkuopintoina. Koulutus on monimuoto-opiskelua ja sopii hyvin mm. töiden oheen. Elokuussa 2020 haussa oli Varkauden kampuksella toteutettavat sairaanhoitajan polkuopinnot

Ylemmät AMK-tutkinnot

Savonia tarjoaa ylempiä AMK-tutkintoja kaikilla kuudella koulutusalallaan. Kaikki ylemmät AMK-tutkinnot suoritetaan monimuotoisina, ja niiden lähipäiviin voi tarvittaessa osallistua myös Varkauden kampuksella. Energiatekniikan ylempi AMK-tutkinto käynnistyi ensimmäisen kerran vuoden 2020 alussa, ja sitä koordinoidaan Varkauden kampukselta, jossa myös lähipäivät toteutetaan. 

Laaja tarjonta muuta koulutusta

Varkauden alueella on mahdollisuus hyödyntää myös avoimen ammattikorkeakoulun sekä täydennyskoulutuksen monipuolisia mahdollisuuksia. 

Tutkimuskeskus tukemassa koulutusta ja TK-toimintaa

Varkauden kampusalueella on myös Savonian nykyaikainen energiatekniikan tutkimuskeskus. Keskus tukee niin opiskelijoiden oppimista kuin myös yritysten tutkimus- ja kehittämistoimintaa. 

Kartta ja ajo-ohjeet

Postiosoite: PL 1000, 78201 VARKAUS
Käyntiosoite: Opiskelijankatu 3, 78210 VARKAUS
puh. 044 785 7007

Esteettömyysselvitys

Varkauden kampuksen esteettömyysselvitys. (PDF)

Lounasravintola ja kahvilapalvelut

Ravintolapalvelut sijaitsevat Savon ammatti- ja aikuisopiston lounasravintola Osman Herkussa osoitteessa Osmajoentie 75, A-ovi.

Yhteystiedot

Nimi Nimike Puhelin Vastuualue