Opiskelijat opiskelevat kirjaston tiloissa.

Tällä menolla tunnet Savonian.*

*Savonia on yksi Suomen monialaisimmista ammattikorkeakouluista. Tutustu meihin tarkemmin!

Tietoa Savoniasta

Tutustu kansainväliseen toimintaamme, apurahoihin sekä stipendeihin tai lue alumnitoiminnastamme. Tutustu myös Savoniaan työnantajana sekä senioritoimintaamme.

Hymyileviä opiskelijoita.

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys kuuluu Savonian toiminnan painopistealueisiin. Se on läpileikkaava teema, joka ulottuu niin koulutukseen, palveluihin kuin TKI-toimintaan.

Tanssinopettajaopiskelijat tanssisalissa.

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen monialaisimmista ammattikorkeakouluista. Meillä voit opiskella korkeakoulututkinnon kuudella eri alalla ja yhdistää tutkintoosi myös opintoja eri alojen tarjonnasta.

Savonia-muki työpöydällä.

Apurahat ja stipendit

Säätiö jakaa hakemusten perusteella apurahoja tietyistä kouluista opintonsa päättäneille, hyvin menestyville oppilaille jatko-opintoja varten.

Ensihoitajaopiskelija.

Alumnitoiminta

Savoniasta valmistuneet opiskelijamme ovat alumneja. Kun tulet mukaan alumnitoimintaan, saat tietoa ammattikorkeakoululla järjestettävistä mielenkiintoisista tapahtumista, täydennyskoulutusmahdollisuuksista ja erikoistumisopinnoista.

Opettaja ja opiskelijaryhmä.

Savonia työnantajana

Meillä Savoniassa on yhteiset arvot (rohkeus, yhteisöllisyys, vaikuttavuus ja luotettavuus), joihin toimintamme perustuu. Savoniassa työskentelet osana osaavaa tiimiä ja esihenkilötyössä painotamme arjen työssä annettavaa tukea.

Savonia-brändätty kahvikuppi pöydällä kannettavan tietokoneen vieressä.

Savonian seniorit

Yksi Savonian arvoista on yhteisöllisyys, jota halutaan vaalia niin työuran aikana kuin sen päätyttyäkin. Seniorit ovat osa Savonian laajaa osaamisverkostoa.

Opiskelijat opiskelevat kampuksen ravintolassa.

Tietosuoja

Tutustu Savonian tietosuojakäytäntöihin.