teflon_brothers_kuopion_torilla_20_0_2022_kuva_markus_aspegren-11

Tällä menolla tunnet Savonian kuin omat taskusi.*

*Savoniassa on hyvä meininki ja meihin on helppo tutustua. (Kuvassa Savonian rehtori, opiskelijakunta Savottan toiminnanjohtaja ja tuhatpäinen joukko savonialaisia Kuopion torilla.)

Tutustu Savoniaan

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla.

Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen. 

Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 8000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden.

Savonia on kestävän kasvun kumppani työelämälle. Tutkimus-, kehitys ja innovaatiotoimintamme tarjoaa osaavaa palvelua ja yksilöllisiä ratkaisuja yritysten ja työyhteisöjen kehittämis- ja testaustarpeisiin. Toimintamme profiili tiivistyy tutkimusaloihin, jotka ovat hyvinvointiteknologia, ruokaliiketoiminta, vesiturvallisuus,  kone- ja energiateollisuus sekä bio- ja kiertotalous.

Opiskelijoita Kampussydämessä.

Organisaatio ja johtaminen

Savonia-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiömuotoinen itsenäinen oikeushenkilö, joka hoitaa itsehallintonsa mukaisesti sille ammattikorkeakoululaissa säädetyt tehtävät.

Tekniikan alan opiskelijoita luokassa.

Tietoa Savoniasta

Savonia on yksi Suomen monialaisimmista ammattikorkeakouluista. Tutustu toimintaamme!

Vastuullisuus-viiripolku Puijon Majan esteettömällä kansipolulla.

Ajankohtaista

Tutustu ajankohtaisiin uutisiimme.

Opiskelija opiskelee kirjaston tiloissa.

Yhteystiedot

Täältä löydät Savonian yhteystiedot.

Tekniikan alan opiskelija laboratoriossa.

Vastuullisesti vaikuttava Savonia

Vaikuttava kädenjälki ympäristön ja yhteiskunnan hyväksi.