Ilmoittautuminen ja opiskeluoikeus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen opintojaksolle ja polkuopintoihin tapahtuu koulutuskalenterin kautta. Yksittäisiin opintojaksoihin ilmoittautuminen päättyy yleensä noin kahta viikkoa ennen opintojakson alkua. Verkko-opintoina toteutettaviin Non-Stop-opintoihin voi ilmoittautua joustavasti ja ne voi myös suorittaa omaan tahtiin annettujen suorittamisaikojen puitteissa.

Polkuopintoihin on yhteinen ilmoittautumisaika kaksi kertaa vuodessa. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Joihinkin koulutuksiin voidaan vaatia hyväksytty tulos soveltuvuuskokeesta ennen opintojen aloittamista.

Opiskelupaikkoja on rajoitetusti. Mikäli paikat ovat ilmoittautumishetkellä täynnä, voi mahdollisesti vapautuvaa paikkaa varten ilmoittautua jonotuslistalle. Jonotuslista muodostuu myös ilmoittautumisjärjestyksessä ja järjestelmä ilmoittaa automaattisesti vapautuneesta paikasta s-postilla. Vapautunut paikka on vahvistettava järjestelmän ilmoittaman määräajan puitteissa.

Huom! Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää antamaasi s-postiosoitteesi automaattiviestejä. Varmista, että annat osoitteesi oikein ja tarkista myös roskapostikansio, jos et saa viestiä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen tammikuussa 2022 alkaviin polkuopintoihin alkaa ke 8.12.2021 klo 9.00 ja päättyy to 9.12.2021 klo 23.59.

Opintotarjonta löytyy koulutuskalenterista ja tarjontaa päivitetään ajan tasalle säännöllisesti.

Ilmoittautuminen on sitova

Ilmoittautuminen on sitova ja opintomaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tai keskeytät opinnot, maksettuja opintomaksuja ei palauteta.

Opiskeluoikeus

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana saat ajallisesti ja sisällöllisesti määritellyn opiskeluoikeuden Savonia-ammattikorkeakouluun. Opiskelun aloittamiseen liittyvät ohjeet lähetetään sähköpostilla ennen koulutuksen alkamista.