Ilmoittautuminen ja opiskeluoikeus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen opintojaksolle, osaamiskokonaisuuksiin ja polkuopintoihin tapahtuu koulutuskalenterissa. Yksittäisiin opintojaksoihin ilmoittautuminen päättyy yleensä noin kahta viikkoa ennen opintojakson alkua. Verkko-opintoina toteutettaviin nonstop-opintoihin voi ilmoittautua joustavasti ja ne voi myös suorittaa omaan tahtiin annettujen suorittamisaikojen puitteissa.

Amk-polkuopintoihin on yhteinen ilmoittautumisaika kaksi kertaa vuodessa. Opiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Joihinkin koulutuksiin voidaan vaatia hyväksytty tulos soveltuvuuskokeesta ennen opintojen aloittamista (musiikkipedagogi, tanssinopettaja, rakennusarkkitehti).

Opiskelupaikkoja on rajoitetusti. Mikäli paikat ovat ilmoittautumishetkellä täynnä, voi mahdollisesti vapautuvaa paikkaa varten ilmoittautua jonotuslistalle. Jonotuslista muodostuu myös ilmoittautumisjärjestyksessä ja järjestelmä ilmoittaa automaattisesti vapautuneesta paikasta sähköpostilla. Vapautunut paikka on vahvistettava järjestelmän ilmoittaman määräajan puitteissa.

Huom! Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseesi automaattiviestejä. Varmista, että annat osoitteesi oikein ja tarkista myös roskapostikansio, jos et saa viestiä ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen syksyllä 2022 alkaviin amk-polkuopintoihin alkaa tiistaina 9.8.2022 klo 9.00 ja päättyy keskiviikkona 10.8.2022 klo 23.45. Kysy vapaita opiskelupaikkoja: avoinamk@savonia.fi

Opintotarjonta löytyy koulutuskalenterista ja tarjontaa päivitetään ajan tasalle säännöllisesti.

Ilmoittautuminen on sitova

Ilmoittautuminen on sitova ja opintomaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli perut ilmoittautumisen tai keskeytät opinnot, maksettuja opintomaksuja ei palauteta.

Opiskeluoikeus

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijana saat ajallisesti ja sisällöllisesti määritellyn opiskeluoikeuden Savonia-ammattikorkeakouluun. Opiskelun aloittamiseen liittyvät ohjeet lähetetään sähköpostilla ennen koulutuksen alkamista.