Opiskelijoita kirjastossa.

Savonia-artikkeli: LEAP-kasvuohjelma järjesti verkostoitumistapaamisen Tahko Ski Lift Pitchissä

#savoniaAMK

Nilsiän Tahkovuorella järjestettiin 6–7.4.2022 Tahko Ski Lift Pitch, joka on Itä-Suomen merkittävin kansainvälinen startup-tapahtuma. Tapahtumaan kokoontui noin 400 ihmistä eri puolilta Suomea ja ulkomailta. Osallistujina oli muun muassa startup-yrittäjiä, pääomasijoittajia, bisnesenkeleitä ja pitkän linjan yrittäjiä.

LEAP-kasvuohjelma järjesti tapahtuman yhteydessä lämminhenkisen verkostoitumistapaamisen kasvuohjelmassa mukana oleville kasvuyrityksille. Tapaamiseen otti osaa Joni Kapanen ITC-Solution Group Oy:stä, Pasi Pitkänen Kumoni Oy:stä, Petteri Virranta Virranta Oy:stä ja Sari Hallikainen Taustamarkkinat BGMT Oy:stä.

Tapaaminen oli luonteeltaan vapaamuotoinen keskustelutilaisuus, jossa yrittäjät pääsivät jakamaan kokemuksiaan ja sparraamaan toisiaan. Yrittäjille järjestettiin myös Speed Dating -yritystreffit, jossa kukin osallistuja esittäytyi kiertovuorottelun periaatteella. Aikaa esittäytymiseen oli 1,5 minuuttia ja tällä tavalla jokainen pääsi hiomaan niin sanottua hissipuhettaan.

Ihmisiä istumassa huoneessa, kaikki katsovat toisiaan ja keskustelevat.

Tapaamiseen osallistui myös Kari Voutila Hallituspartnerit Itä-Suomi ry:stä ja Jyri Wuorisalo Savonia-ammattikorkeakoulusta. Voutila esitteli Ravintolamestarit Oy:n hallitustyöskentelyä ja omaa tehtäväänsä Hallituspartnereissa. Wuorisalo puhui liiketoiminnan vastuullisuudesta ja siihen liittyvistä sertifioinneista ja regulaatioista.

Niin mukana olleet yrittäjät kuin myös LEAP-kasvuohjelman asiantuntijat Lauri Kerman ja Jarmo Viljaharju kokivat verkostoitumistapahtuman hyvin hyödyllisenä. Katso videolta Joni Kapasen kommentit kasvuohjelmaan osallistumisesta ja tule mukaan, mikäli haluat ulkopuolista näkemystä ja tukea yrityksesi kehittämiseen!

LEAP-kasvuohjelma pähkinänkuoressa

LEAP-kasvuohjelmassa vahvistetaan pohjoissavolaisten pienten ja keskisuurten yritysten kilpailukykyä. LEAP-kasvuohjelmaan otetaan mukaan kehittymis- ja kasvuhaluisia pk-yrityksiä toimialasta riippumatta. Tavoitteena on, että ohjelman jälkeen yritys on valmis kasvuun ja kansainvälistymään, ja että sillä on selkeä suunnitelma kasvun toteuttamiseksi.

Juhamatti Huusko, TKI-asiantuntija
Savonia-ammattikorkeakoulu
p. 050 537 0525
juhamatti.huusko@savonia.fi

Tämä artikkeli on julkaistu osana Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen rahoittamaa LEAP – Kasvuhakuisten pk-yritysten kilpailukyvyn vahvistaminen-hanketta (S22661), jonka toteuttajina toimivat Savonia-ammattikorkeakoulu ja Kuopion alueen kauppakamari. Osarahoittajana ja yhteistyökumppanina toimii Business Kuopio