MusiTa-harjoituskoulu

#savoniamusiikki

MusiTa-harjoituskoulu tarjoaa opetusta kaikenikäisille musiikin harrastajille. Tule mukaan soittamaan ja laulamaan!

Kuka tahansa voi hakea oppilaaksi MusiTa-harjoituskouluun! Harjoituskoulu tarjoaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin tilaisuuden opiskella eri instrumentteja. Harjoituskoulun opettajina toimivat Savonia-ammattikorkeakoulun musiikkipedagogiopiskelijat ohjaavan opettajansa / lehtorinsa johdolla.

Harjoituskoulu tarjoaa solistista opetusta sekä ryhmäopetusta. Solistista opetusta tarjotaan sekä klassisen musiikin että rytmimusiikin instrumenteissa. Lukuvuodeksi 2023-2024 on mahdollista hakea seuraavien soittimien solistiseen opetukseen: alttoviulu, huilu (klassinen/rytmi), kitara, kontrabasso, laulu (klassinen/rytmi), nokkahuilu, pasuuna, piano (klassinen/rytmi), rummut, trumpetti, tuuba, sähköbasso, sähkökitara ja viulu.

Solistiseen opetukseen harjoitusoppilaaksi haetaan täyttämällä hakuaikana 5.5.-22.8.2023 oheinen lomake, joka toimii samalla henkilötietolomakkeena. Solistiseen opetukseen ja ryhmäopetukseen on erilliset lomakkeet. Oppilaiksi voivat hakea sekä vasta-alkajat että aiemmin soittoa / laulua harrastaneet. Osassa instrumentteja järjestetään valintakoe. Oppilaan tulee olla vähintään 5-vuotias, lauluun vähintään 15-vuotias. Yläikärajaa ei ole. Oppilaat valitaan lukuvuodeksi kerrallaan ja valituille ilmoitetaan oppilaspaikasta syyskuun aikana. MusiTa-harjoituskoulun oppitunnit alkavat syyskuun loppuun mennessä.

Harjoitusoppilas saa lukuvuoden aikana opetusta 25 viikon ajan. Oppitunnin pituus vaihtelee 30-60 min. riippuen siitä, mitä opetusharjoittelua opiskelija tekee. Ohjaava opettaja seuraa opetusharjoittelijan työskentelyä osalla opetuskerroista. Ohjaustunneille voi osallistua myös muita opetusharjoittelun tekijöitä.

Solistisessa opetuksessa lukuvuoden 2023-2024 lukuvuosimaksu on 360 euroa (laskutus kahdessa erässä). Perheenjäsenalennus samassa taloudessa asuville oppilaille: Yksi perheenjäsen maksaa normaalihinnan, seuraavat perheenjäsenet 180 euroa.

Solistisen opetuksen lisäksi harjoituskoulu tarjoaa musiikin ryhmäopetusta, jossa harjoitusoppilaat muodostavat rytmimusiikin bändejä tai kamarimusiikki- ja lauluyhtyeitä. Ryhmäopetuksessa ei ole lukukausimaksua, vaan se on kaikille oppilaille ilmainen. Ryhmäopetuksen hakuajasta tiedotetaan myöhemmin syksyllä.

Linkki hakulomakkeelle 2023-2024 avautuu 5.5.2023:

MusiTa-harjoituskoulu 2023-2024 – SOLISTISEEN OPETUKSEEN HAKEMINEN

Hakuaika 5.5.-22.8.2023.

Lisätiedot: Antti Lähdesmäki, antti.lahdesmaki@savonia.fi

Tasosuoritus MusiTa-harjoituskoulussa
Mahdolliset tasosuoritukset sisältyvät lukukausimaksuun. Jos suoritat tasosuorituksen osana MusiTa-harjoituskoulua, pyydä ohjeita ohjaavalta opettajalta.

Voulisti soittaa instrumenttiaan.