Savonia musiikki

#savonia

Musiikkipedagogit ovat monipuolisia musiikin ammattilaisia. Musiikkipedagogikoulutuksessa suuntaudut joko klassiseen musiikkiin tai rytmimusiikkiin. Ensimmäisen opintovuoden jälkeen valitset oman syventymispolun, profiilin. Musiikkipedagogilta edellytetään hyvää solistista osaamista, teoreettisia taitoja sekä vuorovaikutusvalmiuksia. Ensiarvoisen tärkeää on se, että sinulla on aito halu tehdä aktiivisesti työtä oman osaamisesi kehittämiseksi ja pedagogisten taitojen kartuttamiseksi.

Kuopion Musiikkikeskus

Nainen soittaa huilua.

Savonian klassisen musiikin koti sijaitsee Kuopion Musiikkikeskuksessa, jossa toimii myös Kuopion konservatorio, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian Kuopion yksikkö sekä Kuopion kaupunginorkesteri.

Kotkankallion tilat

Kitaristi nojaa kitaraansa. Kuvassa näkyy vain kitaristin tatuoidut kädet ja kello.

Savonian rytmimusiikin tilat sijoittuvat Kotkankalliolle, jossa toimii myös Kuopion konservatorion 2. asteen ja perusopetuksen rytmimusiikki sekä musiikkiteknologien 2. asteen koulutus.

Työelämäyhteistyö

Sinfoniaorkesterin jousisoittajat ja kapellimestari

Kuopiolainen yhteistyö musiikin eri toimijoiden kanssa on ainutlaatuista. Työskentelemme yhdessä Kuopion konservatorion ja Sibelius-Akatemian Kuopion yksikön kanssa sekä työelämän eri toimijoiden kanssa.