Opinto-opas

Vuonna 2022 alkavat ja sitä aiemmat koulutukset

Kulttuuriala, Muotoilu
Kulttuuriala, Musiikki ja Tanssi
Luonnonvara-ala
Matkailu- ja ravitsemisala
Sosiaali- ja terveysala, Iisalmi
Sosiaali- ja terveysala, Kuopio
Tekniikan ala, Kuopio
Tekniikan ala, Varkaus
Liiketalouden ala, Kuopio
Savonian monialaiset opinnot
Savonian valintakurssit

Savonian uuden opinto-oppaan (2023 ja tämän jälkeen alkavat koulutukset) löydät täältä.

Lähtökohdat Osaamistavoitteet Opintojen rakenne Asiantuntijuuden kehittyminen Toteutus Opintojaksotaulukko

RA22SM Agrologin tutkinto-ohjelma (monimuotototeutus)

Opintojen rakenne

Agrologin opinnot ovat 240 opintopistettä. Opetussuunnitelman mukaan yksi opiskeluvuosi vastaa 60 opintopistettä, mikä tarkoittaa 1600 tuntia opiskelijan työtä. Opiskelijan työ koostuu mm. lähitunneista, etä- ja itsenäisestä opiskelusta, verkko-opiskelusta ja harjoittelusta. Opiskelu sisältää työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystoimintaa. Koulutus perustuu laadukkaaseen lähiopetukseen, mutta suhtaudumme joustavasti sähköisten välineiden käyttöön oppimisen mahdollistamiseksi.

Monimuotototeutuksessa painopiste on itsenäisessä opiskelussa. Oppimista tuetaan lähiopetuksella, jota järjestetään noin viikon verran kerran kuussa. Lähiopetukseen voi osallistua Iisalmen kampuksella tai satelliittikampuksilla. Satelliittiopetusta tarjotaan Harjussa, Kiteellä ja Varkaudessa. Ryhmien muodostumiseen vaikuttaa opiskelijoiden valinnat.

Opintojen aikana ratkot työelämälähtöisiä tehtäviä yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Harjoittelussa kasvatat osaamistasi ja verkostojasi yhteistyöyrityksissä ja -organisaatioissa. Luot tulevaisuutesi aktiivisena opiskelijana yhdessä opiskelutovereidesi sekä työelämän kanssa. Savonian henkilöstö auttaa sinua urapolkusi rakentamisessa.


 

Pidätämme oikeuden opetussuunnitelmien muutoksiin mm. opiskeltavien sisältöjen päivitystarpeiden takia.