Tutustumis- ja rekrytointivierailut

#savonia

Savonia-ammattikorkeakouluun ja sen tarjoamiin koulutusvaihtoehtoihin voi tutustua monella eri tavalla. Meille voi tulla vierailemaan tai tulemme kertomaan oppilaitokseesi tarjoamistamme koulutuksista. Voit tavata meidät lukuvuoden aikana myös useilla eri messuilla ja tapahtumissa.

Kutsu Savonia vierailulle:

Oppilaitos voi tilaisuudesta riippuen tilata ainoastaan Savonian yleisesittelyn, tietyn koulutusalan esittelyn tai molemmat. Esittelyssä on mukana Savonian ohjaushenkilöstöä ja mahdollisesti opiskelijoita. Esittely on mahdollista tilata ja toteuttaa myös Zoom tai Teams-videoneuvotteluna. 

Yhteydenoton ja vierailupyynnön voit lähettää alla olevasta linkistä. Se tulee lähettää meille vähintään kaksi viikkoa ennen vierailun suuniteltua toteutusajankohtaa. 

Lähetä sähköinen vierailupyyntö

Tervetuloa ryhmävierailulle Savoniaan:

Olette tervetulleita vierailemaan kampuksillamme. Ryhmä voi tutustua vierailun aikana joko yhteen yksittäiseen tutkinto-ohjelmaan tai koulutusalaan ryhmän toiveiden mukaan. Vierailu sisältää aina Savonia:n yleisesittelyn ja tutkinto-ohjelman/koulutusalan esittelyn, mahdollisen kierroksen kampuksella ja keskustelua opiskelijoiden kanssa.

Yhteydenoton ja vierailupyynnön voit lähettää alla olevasta linkistä. Se tulee lähettää meille vähintään kaksi viikkoa ennen vierailun suuniteltua toteutusajankohtaa. 

Lähetä sähköinen vierailupyyntö

Päivä Savonian opiskelijana:

Palvelu nuorille, jotka ovat hakemassa Savoniaan ja joilla on jo tiedossa ala, jota haluaa opiskella. Hakijalla on mahdollisuus tutustua ja tulla vierailulle Savoniaan kokonaiseksi päiväksi. Osallistut oppitunneille, tapaat opiskelijoita ja tutustut opiskelumenetelmiin käytännössä henkilökohtaisen opiskelijatutorin johdolla. Toteutetaan käytännössä henkilökohtaisen opiskelijatutorin johdolla. Yhteydenotot Savoniaan suoraan ko. tutkinto-ohjelmasta vastaavalle opinto-ohjaajalle, lähettävän oppilaitoksen ohjaajan tai TE-palvelujen kautta.

Katso Savonian opinto-ohjaajien yhteystiedot

Muuta:

Lukuvuoden 2023-2024 tutustumis- ja rekrytointivierailujen sopimiseksi otamme oppilaitoksiin yhteyttä syksyn aikana. Voit ottaa yhteyttä myös itse mikäli jo nyt tiedät suunnitellut tapahtumat, vanhempainillat ja opotunnit.