Tutustumis- ja rekrytointivierailut

#savonia

Savonia-ammattikorkeakouluun ja sen tarjoamiin koulutusvaihtoehtoihin voi tutustua monella eri tavalla. Meille voi tulla vierailemaan tai tulemme kertomaan oppilaitokseesi tarjoamastamme koulutuksesta. Voit tavata meidät lukuvuoden aikana myös useilla eri messuilla ja tapahtumissa.

Covid 19 -pandemia vaikuttaa vierailujen ja tapahtumien toteuttamiseen syksyn 2020 aikana. Suosittelemme niiden toteuttamista mahdollisuuksien mukaan verkkovälitteisesti. Sähköisen vierailupyynnön voit lähettää sivun lopussa olevan linkin kautta.

Kutsu Savonia vierailulle:

Oppilaitos voi tilaisuudesta riippuen tilata ainoastaan Savonian yleisesittelyn, tietyn koulutusalan esittelyn tai molemmat. Esittelyssä on mukana Savonian ohjaushenkilökuntaa ja mahdollisesti opiskelijoita. Esittely on mahdollista tilata ja toteuttaa myös Zoom tai Teams-videoneuvotteluna. 

Tervetuloa ryhmävierailulle Savoniaan:

Ryhmä voi tutustua vierailun aikana joko yhteen yksittäiseen tutkinto-ohjelmaan tai koulutusalaan ryhmän toiveiden mukaan. Vierailu sisältää aina Savonia:n yleisesittelyn ja tutkinto-ohjelman/koulutusalan esittelyn, mahdollisen kierroksen kampuksella ja keskustelua opiskelijoiden kanssa.

Päivä Savonian opiskelijana:

Palvelu nuorille, jotka ovat hakemassa Savoniaan ja joilla on jo tiedossa ala, jota haluaa opiskella. Hakijalla on mahdollisuus tutustua ja tulla vierailulle Savoniaan kokonaiseksi päiväksi. Osallistut oppitunneille, tapaat opiskelijoita ja tutustut opiskelumenetelmiin käytännössä henkilökohtaisen opiskelijatutorin johdolla. Toteutetaan käytännössä henkilökohtaisen opiskelijatutorin johdolla. Yhteydenotot Savoniassa suoraan ko. tutkinto-ohjelmasta vastaavalle opinto-ohjaajalle, lähettävän oppilaitoksen ohjaajan tai TE-palvelujen kautta.

Lukuvuoden 2020-2021 tutustumis- ja rekrytointivierailujen sopimiseksi otamme oppilaitoksiin yhteyttä syksyn aikana. Voit ottaa yhteyttä myös itse mikäli jo nyt tiedät suunnitellut tapahtumat, vanhempainillat ja opotunnit.

Lähetä sähköinen vierailupyyntö:

Yhteydenoton ja vierailupyynnön voit lähettää alla olevasta linkistä. Se tulee lähettää meille vähintään kaksi viikkoa ennen vierailun suuniteltua toteutusajankohtaa. 

Lähetä sähköinen vierailupyyntö