Lue Ellibsin e-kirjoja helpommin: käytössä nyt uusi lukuohjelma Thorium Reader

Ellibsin e-kirjoja on mahdollista nyt käyttää Thorium Reader -lukuohjelmalla. Uusi ratkaisu koskee ennen kaikkea e-kirjojen lataamista tietokoneelle. Mobiililaitteilla on edelleen helpointa käyttää Ellibsin omaa sovellusta, jossa voi suoraan lukea Ellibsin e-kirjoja.

Thorium Reader on käyttäjäystävällinen ja avoimeen lähdekoodiin perustuva e-kirjojen lukuohjelma. Sen voi ladata ilmaiseksi Windows, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Thorium Readerillä voi lukea sekä ePub- että PDF-muotoisia e-kirjoja. Lukuohjelma tukee hyvin saavutettavuutta, ja sillä voi myös kuunnella ePub-muotoisia e-kirjoja.  

Ellibsin e-kirjoja voi edelleen myös ladata Adobe Digital Editions -lukuohjelmaan. Thorium Reader -latausvaihtoehto näkyy kirjaston Ellibs kokoelmassa niille e-kirjoille, jotka ovat uuden lukuohjelman käytettävissä. Alkuvaiheessa kaikki aineistot eivät ole vielä käytettävissä uudella lukuohjelmalla.

Kuvassa Ellibs e-kirjan lainausvaihtoehdot: lue selaimessa, lataa lukuohjelmaan Thorium Reader, lataa lukuohjelmaan Digital Editions.

Käyttäjän ei tarvitse luoda omaa tiliä Thorium Readeriä varten. Sen sijaan e-kirjojen avaamiseen käyttäjä tarvitsee Thorium Readerissä käyttäjäkohtaisen LCP-salasanan. LCP-salasana jää ensimmäisen käyttökerran jälkeen lukuohjelmaan talteen määräajaksi, eikä sitä tarvitse syöttää joka kerta uudelleen. Jokainen käyttäjä löytää oman LCP-salasanansa kirjaston Ellibs kokoelmasta ”Oma kirjahylly” -kohdasta.

Lue lisää:

Ellibsin ohjeet e-kirjojen lataamiseen eri laitteille

Kirjaston E-kirjat ja muut e-aineistot -opas