Kirjautuminen Rakennustiedon verkkopalveluihin uudistui

Kirjautuminen Rakennustiedon verkkopalveluun on muuttunut. Palveluun kirjaudutaan Savonian sähköpostiosoitteella. Tunnuksia ei tarvitse syöttää joka kerta, sillä käyttäjän käyttämä selain muistaa kirjautumisen.

Rakennustiedon verkkopalveluun kirjaudutaan helposti suoraan kirjaston linkistä. Linkki löytyy myös kirjaston Tietokantalistasta ja Savonia-Finnasta.

Jos käyttäjä menee Rakennustiedon omille sivuille https://www.rakennustieto.fi/ täytyy kirjautumisvalikosta valita ”Organisaatiokirjautuminen” (SSO), ja syöttää kirjautumiskenttään Savonia-sähköpostiosoite.

Rakennustiedon verkkopalvelun etusivulla käyttäjä näkee käytettävissään olevat palvelut sivun vasemman laidan “Omat palvelut” -valikosta. Valikon kautta edetään kortistoihin, RYL-verkkopalveluihin, Ratu-palveluun ja muihin savonialaisille avoinna oleviin Rakennustiedon palveluihin.

Henkilökohtainen kirjautuminen mahdollistaa sen, että käyttäjä voi tallentaa palvelussa omiin kansioihinsa (”Omat kansiot” -työkalu) talteen kortteja.

Käyttäjä voi myös helposti lähettää palautetta Rakennustiedolle verkkopalvelun etusivulla olevan palautelomakkeen kautta.