Kaksi viulistia ja pianisti harjoittelevat.

Mika Kallion levynjulkaisukeikka joulukuussa Kuopiossa

#SavoniaAMK
#SavoniaUAS

Mika Kallion neljäs oma levy GONG ODYSSEY julkaistiin kesäkuussa. Levyllä pääosassa ovat gongit. Sävellykset huojuvat gongien luonteen mukaisesti ambientin ja improvisoidun musiikin välimaastossa.

Huippumuusikoista koottu Gong Odyssey soittaa ensimmäisen keikkansa Kuopion ITAK-näyttämöllä lauantaina 3.12. kello 18.00.

Kokoonpanossa soittavat Mika Kallio (gongit ja syntetisaattori), Jussi Fredriksson (gongit ja syntetisaattorit), Jaska Lukkarinen (gongit, syntetisaattori ja lyömäsoittimet) ja Max Zenger (bassoklarinetti).

Kuopiolaislähtöinen Kallio soittaa muun muassa Jussi Fredriksson Triossa ja Verneri Pohjola Quartetissa. Hän myös opettaa Savonia-ammattikorkeakoulussa rumpujensoittoa. Jussi Fredriksson soittaa oman trionsa lisäksi muun muassa Pope Puolitaival Nordic 4 -yhtyeessä.

Puupuhallinspesialisti Max Zenger johtaa omaa Globus-yhtyettään ja soittaa muun muassa Kaisa’s Machine -yhtyeessä. Rumpali Jaska Lukkarista näkee ja kuulee muun muassa Timo Lassyn triossa ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -yhtyeessä.

Levynjulkaisukeikka toteutetaan Savonia-AMK:n Musiikin ja tanssin yksikön Savonia-sarjassa.