Viulisti.

Pohjois-Savon kulttuurin uusi aika käynnistetään kulttuurifoorumissa

#SavoniaAMK
#SavoniaUAS

Pohjois-Savon kulttuurifoorumi järjestetään 17.3. kello 10-16 Kuopion Musiikkikeskuksella. Aiheina foorumissa ovat kulttuurin ja luovien alojen elinkeinojen edistäminen, kulttuurin ja luovien alojen rahoitus, taide- ja kulttuurialan rakenteiden ja verkostojen vahvistaminen sekä kulttuurihyvinvointi.

Tilaisuudessa puhuvat muun muassa Kulttuuri ja taidealan keskusjärjestön Rosa Meriläinen ja Itä-Suomen yliopiston Janne Martikainen aiheenaan kulttuurihyvinvoinnin talousvaikutukset.

Tapahtumassa on myös kulttuuriaiheinen eduskuntavaalipaneeli.

Foorumi on kaikille avoin, mutta osallistujiksi toivotaan erityisesti kulttuurin ja luovien alojen kehittäjiä. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

– Luovien alojen ja kulttuurin kehittämisen työryhmässä, jossa myös Savonia on mukana, on mietitty, miten Pohjois-Savon kulttuurielämää voisi saada paremmalle tolalle. Tähän tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki kulttuurista ja luovien alojen kehittämisestä kiinnostuneet. Haluamme, että tapahtuman myötä Pohjois-Savon kulttuurielämässä alkaisi uusi aika, kertoo hankekoordinaattori Tiina Taskinen-Viinikainen Kuopion kaupungilta.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä.

Kulttuurifoorumin järjestävät yhteistyössä Savonia-ammattikorkeakoulu, Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon liitto ja Taiteen edistämiskeskus.