Tule Itä-Suomen sosionomipäiville Savonialle!

Savonia-ammattikorkeakoulu toivottaa tervetulleeksi Itä-Suomen sosionomipäiville 20.-21.4.2023 kaikki aiheesta kiinnostuneet. Päivien teemana on Sosionomi sote-uudistuksessa.

Tapahtumassa on monipuolinen kattaus sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän sekä sosiaalialan asiantuntijoita. Puhujia ovat muun muassa tutkimusprofessori Heikki Hiilamo, toiminnanjohtaja Petri Ruuskanen, Anne Walden sosiaaliapalvelujen tutkimuskeskuksesta sekä kansanedustaja Marko Kilpi. He avaavat puheenvuoroissaan päivien aihetta eri näkökulmien kautta.

Sosionomipäivillä pääset keskustelemaan ajankohtaisista asioista, verkostoitumaan ja saat uutta tietoa ja tukea työhösi.

Sosionomin työllistymismahdollisuudet ovat laajat. He työllistyvät sosiaalialalla esimerkiksi päiväkodeissa, lastensuojelussa ja perhetyössä. Tilaisuudella halutaan arvostaa heidän työnsä ja opintojensa tärkeyttä.

Itä-Suomen sosionomipäiviin liittyvän, Kuopion kaupungintalolla järjestettävän iltatilaisuuden tarkoituksena on sosionomialan työntekijöiden sekä opiskelijoiden verkostoituminen. Hyvinvointialueen hallituksen puheenjohtaja Riitta Raatikainen kertoo tervehdyksessään hyvinvointialueen ajankohtaiset kuulumiset.

Paikalla monipuolisesti näytteilleasettajia, muun muassa Iisalmen kaupunki, Etelä-Savon hyvinvointialue, Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry, Sirkkulanpuiston toimintayhdistys ry, Savas säätiö ja Familar.

Katso tapahtuman ohjelma ja ilmoittaudu täältä:

https://events.savonia.fi/sosionomipaivat

Lisätietoja:

Kristiina Kukkonen, kristiina.kukkonen@savonia.fi
Elina Pekonen, elina.pekonen@savonia.fi
Marjut Hentunen, marjut.hentunen@savonia.fi