Kaksi lehtoria.

Tällä menolla kohti unelmatyötä Savoniassa.*

*Liity osaajayhteisöömme ja seuraa työpaikkailmoituksiamme.

Osaajayhteisö

Liity mukaan Savonian osaajayhteisöön.

Mikä osaajayhteisö on?

Osaajayhteisössä keräämme yhteen osaajat, jotka ovat kiinnostuneet työskentelemään meillä Savoniassa. Liittyessäsi osaajayhteisöömme jätät siis samalla avoimen hakemuksen Savonian työtehtäviin. Osaajayhteisöstä etsimme erilaisia kykyjä Savonian monipuolisiin tehtäviin opetuksessa, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnassa sekä korkeakoulupalveluissa. Etsimme osaajayhteisöstä osaajia erilaisiin ja eripituisiin työsuhteisiin. Osaajayhteisön kautta voimme kutsua sinut mukaan myös tuleviin avoimiin rekrytointeihimme. Osaajayhteisön kautta pidämme yhteyttä potentiaalisiin tulevaisuuden työntekijöihimme.

Haluatko olla osa rohkeaa, yhteisöllistä, luotettavaa ja vaikuttavaa työyhteisöä? Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaista työpaikoista!

Me Savonia-ammattikorkeakoulussa olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Seuraamme tarkkaan henkilöstötyytyväisyyttä, työntekijäkokemusta ja organisaatiomme yrityskulttuuria osallistumalla Great Place to Work® -instituutin Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimukseen.

Haluamme olla Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään mukainen: hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Kampuksemme sijaitsevat kolmella elinvoimaisella paikkakunnalla Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Haluamme olla Suomen paras korkeakouluyhteisö – tule mukaamme tekemään unelmista uusia uria!

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme tulevaisuuden osaajia kuudella eri koulutusalalla kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee lähes 8 000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Toimintamme keskeisiä menestystekijöitä ovatkin laaja-alainen yhteistyö, verkottuminen ja kansainvälisyys.

Ajatuksia Savonialla työskentelemisestä

Kuuntele tästä hallinto- ja henkilöstöjohtaja Päivi Diovin ja henkilöstöpäällikkö Minna Kaija-Kortelaisen ajatuksia Savonialla työskentelemisestä.

SavoniaAMK · Me työnantajana – Savonia-ammattikorkeakoulu

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin:

Ajankohtaista Savoniasta