Savonia työnantajana

#rekry
#GreatPlacetoWork

Meillä Savoniassa on yhteiset arvot (rohkeus, yhteisöllisyys, vaikuttavuus ja luotettavuus), joihin toimintamme perustuu. Savoniassa työskentelet osana osaavaa tiimiä ja esimiestyössä painotamme arjen työssä annettavaa tukea. Meillä ihmiset haluavat tehdä parhaansa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Työhyvinvointi näkyy mielekkäinä työtehtävinä ja erilaisina virkistystapahtumina. Lisäksi henkilöstöllä on käytössä e-passit ja palkisemme työntekijöitä ja tiimejä onnistumisista säännöllisesti.

Savonia on savuton työnantaja, joka panostaa myös kestävään kehitykseen ja esteettömyyteen niin opiskelussa kuin työnteossakin.

Savoniassa sinulla on mahdollisuus työskennellä eripituisia aikoja ulkomailla kansainvälisessä vaihdossa. Savonian henkilöstö tekee aktiivisesti myös verkostoyhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.

Savonialaisuus jatkuu myös palvelussuhteen päättymisen jälkeen aktiivisena senioritoimintana.

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme tulevaisuuden osaajia kuudella eri koulutusalalla kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 6 600 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Toimintamme keskeisiä menestystekijöitä ovatkin laaja-alainen yhteistyö, verkottuminen ja kansainvälisyys.

Avoimet työpaikat

On tapahtunut virhe; syötteen palvelin ei luultavasti vastaa. Yritä myöhemmin uudestaan.