Kaksi lehtoria.

Savonia työnantajana

#rekry
#GreatPlacetoWork

Haluatko olla osa rohkeaa, yhteisöllistä, luotettavaa ja vaikuttavaa työyhteisöä? Tervetuloa työskentelemään yhteen Suomen parhaista työpaikoista!

Me Savonia-ammattikorkeakoulussa olemme sitoutuneet henkilöstömme osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämiseen. Seuraamme tarkkaan henkilöstötyytyväisyyttä, työntekijäkokemusta ja organisaatiomme yrityskulttuuria osallistumalla Great Place to Work® -instituutin Suomen Parhaat Työpaikat -tutkimukseen.

Haluamme olla Great Place to Workin hyvän työpaikan määritelmään mukainen: hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organisaationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkavereidensa kanssa työskentelystä.

Kampuksemme sijaitsevat kolmella elinvoimaisella paikkakunnalla Kuopiossa, Iisalmessa ja Varkaudessa.

Halumme olla Suomen paras korkeakouluyhteisö – tule mukaamme tekemään unelmista uusia uria!

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme tulevaisuuden osaajia kuudella eri koulutusalalla kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7 000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, joka mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Toimintamme keskeisiä menestystekijöitä ovatkin laaja-alainen yhteistyö, verkottuminen ja kansainvälisyys.

Ajatuksia Savonialla työskentelemisestä

Kuuntele tästä hallinto- ja henkilöstöjohtaja Päivi Diovin ja henkilöstöpäällikkö Minna Kaija-Kortelaisen ajatuksia Savonialla työskentelemisestä.

SavoniaAMK · Me työnantajana – Savonia-ammattikorkeakoulu

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin:

Ajankohtaista Savoniasta