Mies istuu tietokoneen äärellä

Game Over? -Continue!- ja Good Gaming in Finland -hankkeiden loppustriimi verkossa

Game Over? -Continue! -hanke ja Good Gaming in Finland -hanke järjestävät yhteisen loppustriimin 12.12 klo 10-11. Striimi toteutetaan Sami ”Myst1s” Partasen kanavilla https://www.twitch.tv/myst1s ja https://www.tiktok.com/@myst1s .

Kummankin hankkeen aiheena on nuorisotyöllinen pelikasvatus. Striimissä käydään läpi kummankin hankkeen esittelyt ja hankkeiden tuloksia. Samalla hankkeista tarjotaan näkökulmia sekä nuorilta että nuorisotyön asiantuntijoilta. Myös katsojat pääsevät esittämään kysymyksiä.


Game Over? -Continue! -hanketta on ollut toteuttamassa Savonia ammattikorkeakoulu, Suomen Humanistinen ammattikorkeakoulu sekä Itä-Suomen yliopisto. Good Gaming in Finland -hanke on ollut Savonian ja Humakin yhteinen. Molempia hankkeita on rahoittanut Euroopan Sosiaalirahasto (ESR).

– Olemme innoissamme voidessamme järjestää tämän yhteisen loppustriimin, toteaa Game Over? -Continue! -hankkeen projektipäällikkö Jaana Konttinen. – Haluamme jakaa tietoa molemmista hankkeista ja niiden tuloksista mahdollisimman laajasti. Uskomme, että tämä on loistava tapa saada näkökulmia nuorisotyölliseen pelitoimintaan.

– Nyt olisi oivallinen tilaisuus kuulla, mitä nuoret ja nuorisotyön ammattilaiset ajattelevat pelikasvatuksesta, sanoo Good Gaming in Finland -hankkeen projektipäällikkö Eini Puhakka. – Toivomme, että katsojat saavat striimissä paljon uusia näkökulmia ja ideoita.

Striimi on avoin kaikille, tervetuloa osallistumaan!

Lisätietoja:

Jaana Konttinen
Projektipäällikkö,

Game Over? -Continue! -hanke
jaana.konttinen@savonia.fi
+35844 7855 824

Eini Puhakka
Projektipäällikkö,

Good Gaming in Finland –hanke
eini.puhakka@savonia.fi
+358 44 7856 825