Kuopion vesiklusteri ja Blue Economy Mikkeli näytteilleasettajina Aquatech 2021 -messuilla

12.10.2021   Uutiset

Kuopion vesiklusteri (KWC) ja Blue Economy Mikkeli (BEM) osallistuvat vesialan Aquatech Amsterdam -messuille, jotka järjestetään Alankomaissa 2.-5.11. Aquatech Amsterdam on yksi maailman suurimmista vesialan tapahtumista käsittäen prosessi-, juoma- ja jätevesiveden käsittelyn.

– Messuille osallistuminen antaa Kuopion vesiklusterille ja Blue Economy Mikkelille ainutlaatuisen tilaisuuden tavata vesialan ammattilaisia ympäri maailmaa pitkän etä- ja hybridityöjakson jälkeen, sanoo Panu Jouhkimo, BEM ohjelmakoordinaattori.

Neljäpäiväinen tapahtuma yhdistää yli 18 000 vesialan asiantuntijaa ja yli 650 näytteilleasettajaa. Laajojen koronasulkujen jälkeen messut ovat virkistävä mahdollisuus osallistua inspiroiviin seminaareihin ja tilaisuuksiin, ajankohtaisiin pyöreän pöydän keskusteluihin, Aquatech Innovation Award Show -tapahtumaan sekä vierailla eri näytteilleasettajien osastoilla.

– Kuopion vesiklusteri ja Blue Economy Mikkeli vastaavat suomalaisen vesiosaamisen ja innovaatioiden voimakkaaseen kysyntään, erityisesti kiertotaloudessa ja digitalisaatiossa, sanoo Patryk Wójtowicz, KWC tutkimuspäällikkö.

Osallistumalla Aquatech 2021 -ohjelmaan kansallisella yhteistyöllä pyritään rakentamaan vahvoja ja monipuolisia kansainvälisiä kumppanuuksia.

Tule mukaan osastollemme 05.451!

Kuopion vesiklusteri (KWC) on erikoistunut suomalaiseen vesiosaamiseen tarjoten tuotekehitys-, testaus- ja kaupallistamispalveluja. KWC yhdistää yliopistojen verkostot sekä vesialalle keskittyvät monialaiset kansalliset tutkimuslaitokset. KWC toimii kasvun ja innovoinnin edistämisen yhteistyöverkostona start-upeille sekä pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille.

Voit ilmoittautua mukaan messuille klikkaamalla tästä.

Blue Economy Mikkeli (BEM) on osa ekoteollisuuspuistoa, jossa yhdistyvät kunnallisten ja teollisten materiaalikiertojen hyödyntäminen osana veden kiertotaloutta. Huippuosaaminen tutkimuksessa, maailmanluokan TKI-ympäristö ja yhteistyö yritysten kanssa luovat edellytykset uusien ratkaisujen ja palvelujen kehittämiselle, niiden kaupallistamiselle sekä liiketoiminnan kehittämiselle.

Huippuluokan MBR-jätevedenpuhdistamo täysimittaisine jätevedenkäsittelyä ja veden talteenottoa koskevine testaus- ja pilotointiympäristöineen, tekee BEM:stä ainutlaatuisen alustan ja yhteistyöverkoston yrityksille ja TKI-toimijoille.