Millaisia opiskelijatapahtumia haluaisit nähdä enemmän Kuopiossa?  Miten opiskelijoiden asumista tai liikkumista tulisi parantaa?  Entä kuinka helppoa Kuopiosta on mielestäsi löytää työ- tai harjoittelupaikka?

Kuopion kaupunki ja oppilaitokset haluavat kuulla opiskelijoiltaan, mitä kaupungissa voitaisiin tehdä, jotta Kuopiosta tulisi entistä houkuttelevampi kaupunki opiskelijoille.  Kaupungille on tärkeää, että opiskelijat viihtyvät kaupungissa opintojen aikana, ja että kaupunkiin haluttaisiin myös asettua valmistumisen jälkeen.

Vastaa, vaikuta ja osallistu arvontaan

Vastaa kyselyyn osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/s/opiskelijakaupunki-Kuopio

Osallistumalla kyselyyn olet mukana mainioiden palkintojen arvonnassa! Kyselyn täyttäminen vie vain 10 minuuttia. Kyselyssä voit kertoa ajatuksiasi muun muassa seuraavista teemoista:

  • Millaisiksi koet työ- ja harjoittelumahdollisuudet Kuopiossa?
  • Kuinka yhteisöllinen Kuopio mielestäsi on?
  • Miten helppoa mielestäsi Kuopiossa on liikkua paikasta toiseen?
  • Kuinka viihtyisäksi koet Kuopion?
  • Miten kuvailisit harrastusmahdollisuuksia Kuopiossa?

Vastaajien kesken arvotaan muun muassa liput Kuopiorockiin kahdelle!

Haluatko vaikuttaa vielä enemmän? Osallistu työpajaan helmikuussa!

Kyselyyn vastaamisen lisäksi voit halutessasi osallistua työpajaan, jossa aiheeseen pureudutaan syvemmin. Työpajoissa pääset ensimmäisten joukossa kuulemaan kyselyn tuloksista sekä ideoimaan konkreettisia toimenpide-ehdotuksia. Olipa mielessäsi pieni tai suuri idea Kuopion kehittämiseksi, täällä se on tervetullut. Työpajojen aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät kyselyn lopusta.