Värikkäässä piirroskuvassa kitara, nuotteja, kamera, videokamera, tehostevalo, mikrofoni ja taidemaalarin välineet.

Opas hybriditapahtuman tuottamiseen tarjoaa työkaluja tapahtuma-alalle

#SavoniaAMK
#SavoniaUAS

Tapahtumayleisö kaipaa nykyään erityisesti hybriditapahtumia eli tapahtumia, joihin voit osallistua joko livenä tai verkossa.

Laadukkaan hybriditapahtuman tuottaminen vaatii kuitenkin järjestäjältä ymmärrystä erilaisista alustoista ja tekniikasta sekä resursseja taata erinomainen osallistujakokemus niin live- kuin virtuaaliyleisölle.

Savonia-ammattikorkeakoulun Luova REAKTIO! -hankkeen yhtenä tehtävä on edistää tapahtumien digitalisaatiota. Tätä työtä on nyt edistetty merkittävällä teolla, kun hankkeen puitteissa on julkaistu Hybridtapahtuma-opas. Opas avaa ymmärrystä hybriditapahtumien järjestämiseen sekä antaa käytännön vinkkejä järjestäjälle.

– Oli itsestään selvää, että tarvitsemme oppaan, johon tapahtumajärjestäjät voivat palata ja josta voi saada vinkkejä omien tapahtumien järjestämiseen. Savonian avoimen tieteen periaatteet tulevat puolestaan hienosti toteutetuksi, kun voimme tarjota oppaan kaikille aiheesta kiinnostuneille myös valtakunnallisen sivuston kautta. Toivottavasti opas johtaa entistä laadukkaampien hybriditapahtumien toteutukseen, kertoo hankkeen projektipäällikkö Raisa Leinonen.

Löydät oppaan kokonaisuudessaan klikkaamalla tästä.