Opinto-ohjaajille Tarja Joonalle ja Pirjo Venhovaaralle olympiakomitean kunniamaininnat

#SavoniaAMK

Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelma ja Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö ovat myöntäneet Savonia-ammattikorkeakoulun opinto-ohjaajille Tarja Joonalle ja Pirjo Venhovaaralle kunniamaininnan urheilijoiden kaksoisuran edistämisestä. Esityksen teki Kuopion alueen urheiluakatemia.

Alla Kuopion alueen urheiluakatemian esityksessään lähettämät perustelut, joiden pohjalta päätös kunniamaininnan myöntämisestä tehtiin.

• Pirjo Venhovaara toimii Savonia-AMK:n urheiluakatemia toiminnan yhdyshenkilönä ja urheiluakatemian toiminnanjohtajan työparina Savonian osalta. Hän on tärkeä taustavoima urheilijan kaksoisura- ja urheiluakatemia-asioiden edistäjänä ja viestin viejänä isossa organisaatiossa
• Tarja Joona on pitkän linjan ohjauksen ammattilainen, jolla on pitkä kokemus myös urheilijoiden ohjauksesta. Hänellä on opiskelijaurheilijalähtöinen ajattelutapa. Tarja on jämpti, mutta lempeä ammattilainen.

Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön urheiluakatemiaohjelma ja Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) palkitsevat vuosittain järjestettävän huippuvaiheen kaksoisuraseminaarin yhteydessä lukuvuoden opiskelijaurheilijan ja huomioivat kunniamaininnalla urheilijoiden kaksoisuraa erityisen ansiokkaalla tavalla edistäneitä henkilöitä tai tahoja.

Suomen Olympiakomitea, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia ja Urheilijoiden ammattienedistämissäätiö järjestivät valtakunnallisen Huippuvaiheen kaksoisuraseminaarin Helsingissä torstaina (15.9.). Kunniamaininnat jaettiin tilaisuudessa. Seminaari oli samalla URA-säätiön 50-vuotisjuhlaseminaari.

Lisätietoja opinto-ohjaajilta:
Tarja Joona, 044 785 6937
Pirjo Venhovaara, 044 785 5009