Opiskelijoita istumassa korokkeen reunalla.

Osaamisen personal trainer aloittaa Savonialla! Avoin koulutustarjonta julkaistu

#SavoniaAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu on aloittanut uuden kaikille avoimen opintojen ohjauksen ja suunnittelun palvelun.

Osaamisen personal trainer on avuksi oman osaamisen kartoittamisessa ja uusien polkujen löytymisessä.

– Jatkuva oppiminen on jo pitkään ollut koulutusmaailman toistetuimpia sanapareja. Käytännössähän se tarkoittaa sitä, että nykymaailman työelämässä osaamista on kartutettava koko ajan ja toisaalta erilaisia koulutuksia on tarjolla valtavat määrät, kertoo ohjausasiantuntija Mari Miettinen.

– Personal trainerina tehtävänäni on auttaa kiinnostuneita löytämään sopiva koulutus ja rakentamaan opintopolku Savonian opintotarjonnasta. Kirkastetaan siis yhdessä omien osaamis- ja uratavoitteiden suuntainen koulutussuunnitelma.

Innostu, kehity, opi uutta – Savonian avoin koulutustarjonta on julkaistu

Innovaatio-osaamista, palvelumuotoiluajattelua, maatalouden verosuunnittelua, elämystuotantoa, kieliopintoja, ilmastoturvallisuutta, 3D-tulostusta, rytmimusiikin historiaa, tekoälyn ohjelmointia – Savonia-ammattikorkeakoulun kaikille avoimesta koulutuskalenterista löytyy innostavaa oppimista joka lähtöön.

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voi opiskella pohjakoulutuksesta riippumatta Savonian opetussuunnitelmien mukaisia opintoja. Koulutuksella voi vahvistaa ammatillista osaamista, opiskella harrastuksena tai hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen ammattikorkeakoulun opintojen perusteella.

Tarjolla on opintoja ammattikorkeakoulututkinnoista ja ylemmistä ammattikorkeakoulututkinnoista. Opetusta järjestetään päivä-, monimuoto- ja verkko-opetuksena.

Tutustu koulutuskalenteriin

Lisätietoja:
Mari Miettinen
ohjausasiantuntija, jatkuva oppiminen
puh. 044 785 7425