Nainen koskettaa värikästä kuviota sormellaan ja hymyilee.

Pienyrittäjän vastuullisuusopas tarjoaa konkreettiset askelmerkit vastuullisuuteen

Mitä pienyrittäjän tulee tietää vastuullisuudesta, kuinka vastuullista liiketoimintaa edistetään käytännössä ja kuinka prosessi saatetaan alkuun? Savonia-ammattikorkeakoulun Luova REAKTIO! -hanke ja Toimisto2030 ovat julkaisseet oppaan vastuullisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Opas on suunnattu erityisesti pk-sektorille. Se on osa Savonian julkaisusarjaa ja kaikkien vapaasti luettavissa. Pääset tutustumaan oppaaseen klikkaamalla tästä.

Paine ja tarve vastuulliselle toiminnalle on suurempi kuin koskaan ja kohdentuu yhä laajemmalle, myös pieniin yrityksiin. Asiakkaiden lisäksi isot yritykset ja organisaatiot vaativat entistä useammin vastuullisuutta myös yhteistyökumppaneiltaan ja alihankkijoiltaan. Pienyrittäjän vastuullisuusopas tarjoaa käytännönläheisiä esimerkkejä ja harjoituksia vastuullisuusohjelman rakentamiseen.

Luova REAKTIO! Uutta arvoa luovat verkostot on Savonian digitaaliseen liiketoimintaan, hybriditapahtumiin, luovien alojen verkottumiseen ja vaikuttavuusviestintään keskittyvä koulutushanke. Hanke toteutetaan Euroopan sosiaalirahaston REACT-rahoituksella 2021-2023.

Logot Luova reaktio plus ely.